Stolerijs: Cenšamies samazināt kļūdu skaitu līdz minimumam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti ar spēli no aizsardzības cenšas samazināt kļūdu skaitu līdz minimumam, kas ļāvis komandai vairākās pēdējās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs tikt pie punktiem, norāda kanādiešu aizsargs Karls Stolerijs.

Rīdzinieki ceturtdien viesos sīvā cīņā pēcspēles metienos ar rezultātu 1:2 zaudēja Maskavas «Dinamo» komandai, kurā šobrīd no traumas atlabst uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

«Maču nesākām tik labi kā vēlējāmies. Trešajā periodā jau spēlējām labāk un pratām atspēlēties, bet tādu sniegumu vajadzēja rādīt jau pirmajos divos. Ir jāspēlē visas 60 minūtes,» Stolerija teikto pēc spēles citē Rīgas «Dinamo» klubs.

Rīdzinieku vienība cieta trešo neveiksmi pēc kārtas, taču piecos no pēdējiem sešiem mačiem tā nopelnījusi vismaz vienu punktu. Tiesa, arī šoreiz neizdevās tikt pie panākuma pamatlaikā, kas pēdējo reizi izdevies 26.augustā.

«Kārtējais neizšķirts pēc 60 minūtēm. Mēs spēlējam no aizsardzības, cenšoties kļūdu skaitu samazināt līdz minimumam un izmantot savas iespējas. Pēdējos mačos sniegums ir uzlabojies, tāpēc arī spējam tikt pie punktiem. Ir jāspēlē pacietīgi, jo spēles sīkumi iespaido mača rezultātu,» uzskata aizsargs, kurš izlašu pārtraukumā ir izsaukts ar Kanādas izlasi un piedalīsies Karjala kausa izcīņā.

Stolerijs ceturtdienas mačā tika pie rezultatīvas piespēles, asistējot Brendonam Makmilenam.

«Guvām vārtus vairākumā, kas bija klasiska vairākuma izspēle. Iemetiens viņu zonā, ko uzvarējām, tad ripa nonāca pie Ansi Salmelas, kurš man to ļoti labi atspēlēja, lai nekavējoties varu mest pa vārtiem. Vārtu priekšā bija Makmilens, kurš savu darbu izdarīja teicami,» epizodi atcerējās rīdzinieku šīs sezonas otrs rezultatīvākais aizsargs, kurš šosezon 28 mačos ir guvis divus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Rīgas «Dinamo» ar 15 punktiem 28 mačos ir ne tikai Rietumu konferences, bet arī visas līgas pēdējā vietā.

Pēc cīņas ar Maskavas «Dinamo» rīdziniekiem sestdien jātiekas ar Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību, kurā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs, bet pēc tam sekos izlašu pārtraukums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu