Rīgas «Dinamo» tiksies ar «Lokomotiv» un tās vārtsargu treneri Naumovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv/Raimonds Volonts

Rīgas «Dinamo» komanda, kas pēdējā laikā demonstrē saturīgāku sniegumu, sestdien noslēgs trīs izbraukuma spēļu tūri Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Rīdzinieki viesos spēkosies ar Jaroslavļas «Lokomotiv», kurā par vārtsargu treneri strādā bijušais Latvijas izlases hokejists Sergejs Naumovs. Mača sākums plkst. 16, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Rīgas «Dinamo» komanda otrdien viesos pakutināja nervus sezonas līderei un pagājušās sezonas čempionei Sanktpēterburgas SKA, kuru vada Latvijā pazīstamie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Līgas kopvērtējumā pēdējā vietā esošā Rīgas «Dinamo» cīnījās atzīstami, spēcīgajam pretiniekam piekāpjoties ar 2:3.

Savukārt ceturtdien Rīgas «Dinamo» ar 1:2 pēcspēles metienos zaudēja Maskavas «Dinamo» komandai, kurā no savainojuma atlabst Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Pēdējos piecos mačos Rīgas «Dinamo» komanda piedzīvojusi četrus zaudējumus, taču izcīnīti pieci punkti, jo trijās no četrām neveiksmēm izdevies nospēlēt neizšķirti spēles pamatlaikā.

Rīgas «Dinamo» un «Lokkomotiv» komandas KHL čempionāta ietvaros kopumā tikušās 24 reizes. Pamatlaikā 12 uzvaras guvusi Jaroslavļa, bet 6 panākumi ir Rīgas hokejistiem.

Tikai vienu reizi mača iznākums noskaidrojies papildlaikā, kad uzvaru guva «Lokomotiv». Savukārt pēcspēles metienos Jaroslavļas komanda bijusi pārāka trijos no pieciem dueļiem.

Rietumu konferences turnīra tabulā «Lokomotiv» ar 51 punktu 29 spēlēs ieņem augsto 4. vietu, savukārt Rīgas «Dinamo» tikuši pie 15 punktiem 28 mačos, joprojām ierindojoties visas līgas kopvērtējuma pašā lejasdaļā.

Pēc šā mača būs starptautiskais izlašu pārtraukums, kurā Latvijas valstsvienība bez vairākiem potenciālajiem līderiem no 9. līdz 11. novembrim aizvadīs pārbaudes turnīru Francijā, tiekoties ar mājinieku komandu, kā arī Baltkrievijas un Slovēnijas hokejistiem.

Gatavojoties šim pārbaudes turnīram, uz izlases treniņnometni uzaicināti deviņi Rīgas «Dinamo» spēlētāji - vārtsargs Jānis Kalniņš, aizsargi Uvis Jānis Balinskis un Kristaps Zīle, uzbrucēji Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Frenks Razgals, Oskars Batņa, Emīls Ģēģeris un Roberts Lipsbergs.

Rīgas «Dinamo» pēc izlašu pārtraukuma KHL čempionātā nākamo spēli aizvadīs 14. novembrī «Arēnā Rīga», tiekoties ar Toljati «Lada» komandu, kuru pārstāv galvenais treneris Artis Ābols un aizsargs Kristaps Sotnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu