Medijs: Rīgas «Dinamo» kapteinis un labākais vārtu guvējs Indrašis atstās komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Rīgas «Dinamo» komandas kapteinis un šosezon rezultatīvākais spēlētājs Miks Indrašis tuvākajā laikā varētu pārcelties uz citu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu, vēsta «RIA Novosti».

Tiek vēstīts, ka Indrašis varētu pārcelties uz Ķīnas klubu Pekinas «Kuņluņ Red Star», kurā šosezon spēlē Latvijas aizsargs Artūrs Kulda. Šī komanda patlaban ieņem 9. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Indrašis sezonas gaitā tika iecelts par Rīgas «Dinamo» kapteini. Viņš ar 8 precīziem metieniem ir komandas labākais vārtu guvējs. Tāpat uzbrucējs kopā ar Deniju Kristo šobrīd dala Rīgas «Dinamo» rezultatīvākā spēlētāja godu. Viņi katrs izcēlušies ar 15 rezultativitātes punktiem (Indrašis 8+7, Kristo 7+8).

Pašlaik 27 gadus vecais Indrašis savas karjeras laikā nav spēlējis ārzemju klubos. Viņš sesto sezonu stabili spēlē Rīgas «Dinamo» komandā, kurā viņš debitēja jau 2011./12. gada sezonā, taču aizvadīja tikai vienu spēli KHL čempionātā.

Rīgas «Dinamo» komanda, kas pēdējā laikā demonstrē saturīgāku sniegumu, sestdien noslēgs trīs izbraukuma spēļu tūri. Rīdzinieki viesos spēkosies ar Jaroslavļas «Lokomotiv», kurā par vārtsargu treneri strādā bijušais Latvijas izlases hokejists Sergejs Naumovs.

Pēdējos piecos mačos Rīgas «Dinamo» komanda piedzīvojusi četrus zaudējumus, taču izcīnīti pieci punkti, jo trijās no četrām neveiksmēm izdevies nospēlēt neizšķirti spēles pamatlaikā.

Rietumu konferences turnīra tabulā «Lokomotiv» ar 51 punktu 29 spēlēs ieņem augsto 4. vietu, savukārt Rīgas «Dinamo» tikuši pie 15 punktiem 28 mačos, joprojām ierindojoties visas līgas kopvērtējuma pašā lejasdaļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu