Daugaviņam trīs rezultatīvas piespēles zaudējumā pret KHL līderi SKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš sestdien izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, taču viņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda, kuru trenē Pēteris Skudra, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā viesos zaudēja līgas līderei Sanktpēterburgas SKA, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Daugaviņš spēles pirmajā daļā ar rezultatīvām piespēlēm piedalījās «Torpedo» pirmo divu vārtu guvumos, vispirms palīdzot Jegoram Duginam atklāt rezultātu, bet pēc tam asistējot Jurijam Sergijenko, kurš 31.minūtē panāca izlīdzinājumu 2:2.

Spēles 42.minūtē SKA panāca 4:2 savā labā, kad savus otros vārtus mačā guva Sanktpēterburgas kluba aizsargs Vjačeslavs Voinovs. Tomēr viesi spēja izglābties no zaudējuma pamatlaikā, 50.minūtē Denisam Paršinam rezultātu samazinot līdz minimumam, bet 56.minūtē Duginam pēc Daugaviņa piespēles panākot izlīdzinājumu.

Pamatlaikā un pagarinājumā uzvarētājs netika noskaidrots, bet pēcspēles metienos SKA spēlētāji realizēja divus metienus, kamēr «Torpedo» vīri vienu, neveiksmīgu «bullīti» izpildot arī Daugaviņam. Uzvaru Sanktpēterburgas klubam nodrošināja Ņikita Gusevs.

Daugaviņš pēlēja 17 minūtes un septiņas sekundes, reizi metot pa vārtiem, uzvarot divos no sešiem iemetieniem un spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Daugaviņam šī bija rezultatīvākā spēle sezonā, kurā viņš 30 mačos guvis sešus vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles.

Tiesa, «Torpedo» komanda joprojām ir neveiksmju joslā, jo cieta septīto zaudējumu pēdējos astoņos mačos.

Tikmēr SKA, kas iepriekšējā spēlē pirmo reizi sezonā cieta zaudējumu pamatlaikā, izcīnīja septīto uzvaru pēdējos astoņos mačos.

Savukārt citā spēlē Maskavas «Dinamo» bez traumētā Mārtiņa Karsuma, savā laukumā principiālā duelī pēcspēles metienos ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) zaudēja Maskavas «Spartak» hokejistiem, kuriem uzvaru nodrošināja Maksima Truņova «bullītis».

Jau vēstīts, ka citā spēlē Rīgas «Dinamo» viesos ar 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) uzvarēja Jaroslavļas «Lokomotiv», tikai otro reizi sezonā izcīnot uzvaru pamatlaikā.

Rīdziniekiem ar 2+1 izcēlās komandas kapteinis Miks Indrašis.

Savukārt Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Pekinas «Kuņluņ Red Star» komanda atspēlēja trīs vārtus, tomēr savā laukumā ar 3:4 (0:1, 1:2, 2:1) piekāpās «Soči» vienībai.

Kulda šajā spēlē laukumā pavadīja 25 minūtes un 59 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks komandā. Pa šo laiku viņš pa pretinieku vārtiem veica divus metienus un pielietoja divus spēka paņēmienus.

Rietumu konferences un visas līgas pārliecinoša līdere ar 81 punktu 31 mačā ir Sanktpēterburgas SKA, savukārt 61 punkts ir Maskavas CSKA, bet 58 - Helsinku «Jokerit» kontā.

Tikmēr «Torpedo» ar 45 punktiem ir piektā, kamēr astotajā pozīcijā ar 42 punktiem atrodas Maskavas «Dinamo» vienība, bet konferences un visas līgas pēdējā vietā ir Rīgas «Dinamo», kas tikusi vien pie 18 punktiem 29 mačos.

Austrumu konferencē līderpozīcijā ar 56 punktiem 27 spēlēs joprojām ir Kazaņas «Ak Bars» vienība, kam ar 54 punktiem seko Astanas «Baris», bet 52 punkti ir Ņižņekamskas «Ņeftehimik».

Tikmēr «Kuņluņ Red Star» komanda ar 41 punktu ir devītā, kamēr Oskars Bārtulis un Vladivostokas «Admiral» ar 33 punktiem atrodas 12.pozīcijā, bet priekšpēdējā, 13.pozīcijā ar 26 punktiem ir Arta Ābola trenētā un Kristapa Sotnieka pārtāvētā Toljati «Lada».

Šajā sezonā KHL piedalās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā, jo sacensībās vairs nestartē Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas un Novokuzņeckas «Metallurg». Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, kas būs pa četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu