LHF un «Bite» paraksta vairāk nekā 100 000 eiro vērtu sadarbības līgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) un telekomunikāciju kompānija «Bite» pirmdien parakstīja vairāk kā 100 000 eiro vērtu sadarbības līgumu.

LHF un «Bites» sadarbība būs līdz 2018.gada beigām, ar iespēju to pagarināt.

«Gribētu novēlēt hokejistiem čaklumu pārņemt no bites, tad tiešām kopā būs spēks,» līguma parakstīšanā sacīja LHF prezidents Aigars Kalvītis.

Tikmēr «Bite» vadītājs Kaspars Buls norādīja, ka kompānija LHF dos ne tikai savu jaudu. «Protams, būs arī finansiālais ieguldījums, kas būs vairāk nekā 100 000 eiro.»

Savukārt Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, kurš arī bija klāt līguma parakstīšanā, uzsvēra, ka bez šāda atbalsta nav iespējama hokeja attīstība.

««Bite» ir pilna enerģijas gluži kā Latvijas hokeja izlase. Atbalsts palīdzēs arī hokeja attīstībai, sākot no jaunatnes līmeņa. Bez šāda veida atbalsta nav iespējama hokeja attīstība,» sacīja treneris.

Latvijas izlase no ceturtdienas līdz sestdienai piedalīsies Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) turnīrā Francijā, kur bez mājinieces sacentīsies arī pret Baltkrieviju un Slovēniju.

«Šodien sāksim divu dienu treniņnometni un pēc tam dosimies uz Franciju. Šajā sastāvā ir pieredzējuši hokejisti un jaunie spēlētāji. Pirmie turnīri ir ne tikai par uzvarām, tā ir arī svarīga investīcija nākotnei. Ja mums būs iespēja integrēt jaunus hokejistus izlasē, mēs to arī darīsim,» norādīja kanādietis.

Hārtlijam treniņos asistēs Ģirts Ankipāns un Artis Ābols. Tiesa, abi palīgi, visticamāk, uz EIHC turnīru nebrauks.

Vasaras izskaņā Hārtlijs noslēdza līgumu par Latvijas izlases vadīšanu līdz 2022.gadam. Februārī Latvijas izlasei plānots aizvadīt pārbaudes spēli ar Kanādas olimpisko izlasi, kā arī piedalīties EIHC turnīrā Dānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu