Girgensonam ar «Sabres» uzvara pār Ovečkinu un «Capitals»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Bufalo «Sabres» komanda, kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, otrdien savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar rezultātu 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) pārspēja Vašingtonas «Capitals» vienību ar krievu hokejistu Aleksandru Ovečkinu priekšgalā.

Uzvarētāju labā pirmos un trešos vārtus šajā mačā guva kanādiešu uzbrucējs Evanders Keins, savukārt «Capitals» rindās vienīgo reizi precīzs bija tieši komandas līderis Ovečkins.

«Sabres» vārtsargs zviedrs Robins Lehners atvairīja 24 pretinieku metienus, palīdzot komandai tikt pie otrās uzvaras pēdējos piecos mačos.

Girgensons laukumā pavadīja 11 minūtes un 37 sekundes, izdarīja 1 metienu pa pretinieku vārtiem, lietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja 1 metienu, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists šosezon 12 mačos guvis 1 vārtus, veicis 2 rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu +1.

«Sabres» ar 12 punktiem 15 mačos ir priekšpēdējā vietā Austrumu konferencē, tikmēr «Capitals» ar 17 punktiem 16 mačos ir 9. pozīcijā.

Austrumos līdere ar 24 punktiem 15 cīņās ir Tampabejas «Lightning», savukārt Rietumu konferences turnīra tabulas augšgalā atrodas Sentluisas «Blues» ar 25 punktiem 16 dueļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu