Bļugers palīdz komandai svinēt uzvaru AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien palīdzēja Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komandai svinēt uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē.

«Penguins» savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) pārspēja Toronto «Marlies», izcīnīdama septīto uzvaru pēdējās astoņās spēlēs.

Bļugers šajā mačā trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Latviešu uzbrucējs šosezon 11 spēlēs guvis divus vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

«Marlies» rīcībā ir arī latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, taču viņš šosezon vēl nav devies laukumā.

Tāpat uzvaru trešdien izcīnīja latviešu aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas «Bears» komanda, kas viesos ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) apspēlēja Springfīldas «Thunderbirds».

Bindulis nebija šīs spēles pieteikumā.

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien neglāba Bridžportas «Sound Tigers» komandu no zaudējuma. Bridžportas vienība savā laukumā ar 2:4 (2:0, 0:3, 0:1) piekāpās Leihaiveli «Phantoms» hokejistiem.

Aizvadītajā mačā Gudļevskis atvairīja 23 no 27 pretinieku raidījumiem un «Sound Tigers» zaudēja, kaut pēc pirmās trešdaļas bija priekšā ar 2:0. Zīmīgi, ka divus vārtus latvietis ielaida 51 sekundes laikā otrā perioda otrajā minūtē.

Iepriekšējā mačā svētdien Gudļevskis aizvadīja pirmo «sauso» spēli šosezon, bet «Sound Tigers» tobrīd guva trešo panākumu pēc kārtas.

Līgas kopvērtējumā «Penguins» komanda ar 17 punktiem 11 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, ar 12 punktiem 12 cīņās piektajā pozīcijā ir «Sound Tigers», bet pie 12 punktiem 13 mačos tikusi «Bears» komanda.

«Marlies» ar 18 punktiem 13 mačos ir pirmā Ziemeļu divīzijā, kamēr Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 12 punktiem desmit cīņās ieņem ceturto pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā septītā ar deviņiem punktiem desmit mačos ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu