45 gadus vecais Jāgrs guvis pirmos vārtus šosezon NHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Čehijas hokeja leģenda 45 gadus vecais Jaromīrs Jāgrs ceturtdien guva savus šosezon pirmos vārtus Nacionālajā hokeja līgā (NHL), sekmējot Kalgari «Flames» komandai uzvaru.

«Flames» savā laukumā ar rezultātu 6:3 (2:0, 3:3, 1:0) pārspēja Detroitas «Red Wings».

Jāgrs šajā mačā ne tikai guva vārtus, bet arī izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot «Flames» komandai izvirzīties 1:0 vadībā pirmā perioda vidū, kad precīzs bija Marks Jankovskis.

Savukārt vārtus Jāgrs guva otrā perioda beigu daļā, panākot rezultātu 5:2 par labu «Flames» komandai, kas izcīnījusi ceturto uzvaru pēdējos piecos mačos.

Šajā mačā «Flames» sastāvā ar 2 gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džonijs Gudro, tomēr tieši Jāgru atzina par mača spožāko zvaigzni.

Jāgrs aizvadīja otro spēli pēc kārtas. Pirms tam viņš sešus mačus izlaida cirkšņa savainojuma dēļ. Kopumā čehu uzbrucējs šosezon 7 spēlēs guvis 1 vārtus un vecis 3 rezultatīvas piespēles.

NHL vēsturē Jāgrs ir otrs rezultatīvākais spēlētājs ar 1918 punktiem, atpaliekot vienīgi no leģendārā kanādieša Veina Grecka (2857 punkti). Viņš ir arī trešais labākais vārtu guvējs ar 766 precīziem metieniem. Vairāk ir tikai kanādietim Gordijam Hovam (801) un Greckim (894).

«Flames» ar 18 punktiem 16 mačos ieņem 7. vietu Rietumu konferencē, tikmēr «Red Wings» ar 17 punktiem tikpat spēlēs atrodas 11. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu