Girgensona «Sabres» noslīd uz pēdējo vietu Austrumu zonas turnīra tabulā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā naktī uz sestdienu (Latvijas laiks) piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas savā laukumā ar 1:4 atzina Floridas «Panthers» pārākumu.

Latvijas uzbrucējs laukumā atradās 12 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieka mesto ripu, lika lietā vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vienīgos vārtus «Sabres» labā iemeta Kails Okposo. Viņš 14. minūtē atklāja mača rezultātu, bet cīņas turpinājumā četras ripas Bufalo vienības vārtos iemeta Floridas hokejist. Trīs no vārtiem viņi guva trešajā trešdaļā.

Par mača spožāko zvaigzni tika nosaukts 24 gadus vecas centra uzbrucējs Džonatans Iberdo, kas izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Roberto Luongo «Panthers» vārtos tika galā ar 24 sāncenšu metieniem, kamēr zviedrs Robins Lēners atvairīja 27 raidījumus.

23 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies 13 mačos, kuros guvis vienus vārtus, veicis divas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir +1.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» komanda noslīdējusi uz pēdējo vietu. 16 spēlēs tā nopelnījusi 12 punktus. Tikmēr «Panthers» aizvadījusi par spēli mazāk un ar 12 punktiem atrodas vienu pozīciju augstāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu