Girgensonam trīs spēka paņēmieni; «Sabres» zaudējums papildlaikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien izcēlās ar trim spēka paņēmieniem, taču viņa pārstāvētā komanda Bufalo «Sabres» piedzīvoja zaudējumu papildlaikā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

«Sabres» izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:1) mača pagarinājumā piekāpās Monreālas «Canadiens» vienībai.

Bufalo labā vienīgos vārtus guva Raiens O'Railijs, pirmā perioda izskaņā izvirzot komandu 1:0 vadībā. «Canadiens» neizšķirtu panāca trešās trešdaļas ievadā, kad skaitliskajā vairākumā vārtus guva Endrjū Šo, bet uzvaru Monreālai mača pagarinājumā nodrošināja Makss Pačoreti.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 10 minūtes un 8 sekundes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, izdarīja trīs spēka paņēmienus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

23 gadus vecais latviešu hokejists šosezon 14 mačos guvis 1 vārtus, veicis 2 rezultatīvas piespēles un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

«Sabres» pēc 17 aizvadītiem mačiem ar 13 punktiem ieņem pirmspēdējo vietu Austrumu konferencē, par punktu apsteidzot Floridas «Panthers», kas nospēlējusi par vienu maču mazāk.

«Canadiens» ar 17 punktiem 18 spēlēs atrodas 12. pozīcijā Austrumos, kur līdere ar 28 punktiem 17 spēlēs ir Tampabejas «Lightning». Savukārt Rietumu konferences galvgalī ar 27 punktiem 18 spēlēs ir Sentluisas «Blues».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu