Kivlenieks ielaiž sešus vārtus AHL mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Neveiksmīgu maču Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadījis talantīgais latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, ielaižot sešus vārtus Klīvlendas «Monsters» komandas zaudējumā.

«Monsters» sestdien ar rezultātu 1:6 (0:2, 0:2, 1:2) izbraukumā zaudēja Aiovas «Wild» komandai.

Viesu komandas rindās Kivlenieks atvairīja 21 no 27 pretinieku metieniem.

21 gadu vecais vārtsargs savā AHL debijas sezonā aizvadījis 5 spēles, vidēji ielaidis 2,56 vārtus un atvairījis 90% pretinieku metienu.

Citā spēlē latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komanda savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:1, 1:1, 2:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Providences «Bruins».

Bļugers izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

23 gadus vecais uzbrucējs šosezon AHL piedalījies 12 mačos, guvis 2 vārtus, veicis 4 rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu +1.

Vēl vienā spēlē Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» mājās ar 2:5 (0:3, 0:2, 2:0) zaudēja Manitobas «Moose» komandai.

Balcers izdarīja vienu metienu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

20 gadus vecais uzbrucējs AHL debijas sezonā 11 mačos atzīmējies ar 1 gūtiem vārtiem, 7 rezultatīvām piespēlēm un lietderības koeficientu -4.

Tikmēr aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas «Bears» komanda savu skatītāju priekšā ar 6:1 (3:0, 2:0, 1:1) sagrāva Leihaiveli «Phantoms».

22 gadus vecais Bindulis šajā mačā atzīmējās ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Viņš šosezon trijās AHL spēlēs palicis «sausā» un ticis pie negatīva lietderības koeficienta. Šosezon viņš aizvadījis arī vienu maču Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandā Dienvidkarolīnas «Stingrays».

Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» savā laukumā ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) zaudēja Hartfordas «Wolf Pack». Latviešu vārtsargs šajā mačā palika rezervē.

25 gadus vecais Gudļevskis, kuram šī ir piektā AHL sezona, piedalījies 6 mačos, vidēji ielaidis 3,05 vārtus un atvairījis 88,7% pretinieku metienu.

Līgas kopvērtējumā «Penguins» komanda ar 19 punktiem 12 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, «Bears» ar 14 punktiem 14 spēlēs ieņem piekto vietu, bet «Sound Tigers» ar 12 punktiem 13 dueļos ir septītā.

Toronto «Marlies», kuras pieteikumā ir uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, ar 22 punktiem 15 mačos ir pirmā Ziemeļu divīzijā un visā līgā, kamēr Centrālajā divīzijā «Monsters» ar 12 punktiem 11 cīņās ieņem ceturto pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā astotā ar deviņiem punktiem 11 mačos ir «Barracuda» vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu