Rīgas «Dinamo» uzņem Ābola vadīto «Lada» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmo maču pēc izlašu pārtraukuma novembrī šodien aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo», kas savā laukumā uzņems Arta Ābola vadīto Toljati «Lada» vienību. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

«Lada» sastāvā spēlē arī aizsargs Kristaps Sotnieks, bet viņš ārstēja traumu un līdz 6. novembrim bija ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

Vairāki «Dinamo» komandas spēlētāji pārstāvēja Latvijas izlasi «Euro Ice Hockey Challange» turnīrā Francijā, un vairāki spēlēja Latvijas klubu izlases rindās «Crowns Baltic Challange» turnīrā Klaipēdā.

Pirmdien izskanēja ziņas, ka «Dinamo» sastāvam pievienosies uzbrucējs Rihards Bukarts, kurš šo sezonu sāka Čehijas augstākās līgas komandā Zlīnas «Aukro Berani». Latvijas klubs šo informāciju oficiāli nav apstiprinājis.

Sotnieks šosezon piedalījies 14 spēlēs, kuru laikā guvis divus vārtus un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2.

«Lada» pagaidām aizvada neveiksmīgu sezonu. Tā 29 mačos iekrājusi 26 punktus un ir otra vājākā komanda Austrumu konferencē. Sniegumu nedaudz uzlabojusi Ģirta Ankipāna trenētā «Dinamo» komanda, bet aizvien Rīgas vienība ir visa turnīra pastarīte - 29 spēlēs iekrāti 18 punkti.

Arī nākamās trīs spēlēs «Dinamo» aizvadīs savā laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu