Rīgas «Dinamo» mājas spēļu sēriju turpina pret KHL vicečempioni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv/Raimonds Volonts

Rīgas «Dinamo» komanda četru mājas spēļu sēriju ceturtdien turpinās ar cīņu pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās sezonas vicečempioni Magņitogorskas «Metallurg». Mača sākums «Arēnā Rīga» paredzēts plkst. 19.30, un spēli tiešraidē translēs TV6.

Rīgas «Dinamo» otrdien četru mājās spēļu sēriju iesāka ar 2:1 uzvaru papildlaikā pret Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati «Lada» komandu, kurai jau ilgāku laiku savainojuma dēļ nevar palīdzēt Latvijas izlases aizsargs Kristaps Sotnieks.

Rīdziniekiem pēdējos 8 mačos 7 reizes izdevies tikt pie punktiem. Šajā posmā vienīgais zaudējums spēles pamatlaikā piedzīvots pret līgas čempioni Sanktpēterburgas SKA, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Gagarina kausa divkārtējā ieguvēja «Metallurg» iepriekšējos piecos mačos cietusi trīs zaudējumus, tostarp arī Ābola vadītajai «Lada» ar 1:3 savā laukumā. Pēc šīs neveiksmes tika atlaists komandas galvenais treneris Iļja Vorobjovs, kura vietu ieņēmis Viktors Kozlovs.

Abas komandas KHL čempionātā savā starpā tikušās 17 reizes. Pamatlaikā rīdzinieki guvuši 4 uzvaras, bet «Metallurg» izcīnījis 9 uzvaras. Vienu reizi dueļa uzvarētājs noskaidrots papildlaikā, kad pārāks bija «Dinamo». Arī pēcspēles metienos rīdzinieki bijuši veiksmīgāki, uzvarot divos no trim dueļiem.

Rīgas «Dinamo» ar 20 punktiem 30 mačos joprojām ir Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējuma pēdējā vietā. Tikmēr «Metallurg» tikpat mačos sakrājis 45 punktus, kas dod 7. pozīciju Austrumos.

Pēc šā mača Rīgas «Dinamo» svētdien uzņems Jekaterinburgas «Avtomobilist», bet nākamnedēļ otrdien Čeļabinskas «Traktor».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu