Girgensona pārstāvētā «Sabres» piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā.

«Sabres» izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:0, 0:1, 1:2) piekāpās Detroitas «Red Wings».

Girgensons laukumā pavadīja 11 minūtes un 3 sekundes, izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Otrā perioda beigās Lūks Glendenings izvirzīja vadībā «Red Wings», savukārt neizšķirtu trešās trešdaļas ievadā panāca Raiens O'Reilijs.

Tomēr turpinājumā labāk spēlēja Detroita. Tās labā vēl pa reizei trešajā periodā vārtus guva Tomāšs Tatars un Dilans Larkins.

«Mums ir kauns. Mums ir jāspēlē ar daudz lielāku pašatdevi nekā mēs to parādījām šovakar,» sacīja «Sabres» uzbrucējs O'Reilijs.

Girgensons šosezon piedalījies 16 mačos, guvis 1 vārtus un veicis 2 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu.

«Sabres» ar 14 punktiem 19 spēlēs ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē, savukārt visas līgas kopvērtējumā Bufalo patlaban ir priekšā vienīgi Arizonas «Coyotes» komandai, kura 21 mačā tikusi pie 9 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu