Rīgas «Dinamo» uzņems veiksmīgi spēlējošo «Avtomobilist»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv/Raimonds Volonts

Rīgas «Dinamo» komanda svētdien «Arēnā Rīga» uzņems pēdējā laikā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) veiksmīgi spēlējošo Jekaterinburgas «Avtomobilist». Cīņas sākums paredzēts plkst. 17 un to tiešraidē translēs TV6 kanālā.

Rīgas «Dinamo» aizvadīs trešo maču četru mājas spēļu sērijā. Iepriekšējos divos bija mainīgas sekmes. Otrdien rīdzinieki ar 2:1 apspēlēja Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati «Lada» komandu, kurai pēdējā laikā savainojuma dēļ nevar palīdzēt aizsargs Kristaps Sotnieks.

Savukārt ceturtdien Rīgas «Dinamo» ar rezultātu 0:3 zaudēja KHL pagājušās sezonas vicečempionei Magņitogorskas «Metallurg». Rīdziniekiem tā bija trešā spēle šosezon, kad neizdevās gūt nevienus vārtus.

«Avtomobilist» izcīnījis trīs uzvaras pēdējos piecos mačos, kuros divi zaudējumi piedzīvoti papildlaikā. Iepriekšējās 10 spēlēs Jekaterinburgas komanda tikai divos mačos palikusi bez punktiem, proti, zaudējusi pamatlaikā.

Abas komandas savā starpā KHL čempionāta ietvaros tikušās 16 reizes. Rīdzinieki guvuši 7 uzvaras pamatlaikā, bet «Avtomobilist» izdevies tikt pie 6 panākumiem. Rīgas «Dinamo» uzvarējis visus trīs dueļus, kas noslēgušies pēc pamatlaika - 2 mačus pagarinājumā un 1 pēcspēles metienos.

Rīgas «Dinamo» šonedēļ pārtrauca sadarbību ar krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu, taču komandai pievienojies Lauris Dārziņš, kurš atlabis no ceļgala savainojuma, ko viņš guva pavasarī Latvijas izlases rindās gatavojoties pasaules čempionātam.

Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 20 punktiem 31 spēlē ieņem pēdējo vietu, savukārt «Avtomobilist» tikpat spēlēs izcīnījis 54 punktus, kas Jekaterinburgas komandai dod 5. vietu Austrumos.

Četru mājas spēļu sēriju Rīgas «Dinamo» noslēgs otrdien, 21. novembrī, pret Čeļabinskas «Traktor». Pēc tam līdz mēneša beigām būs četras spēles izbraukumā, turklāt pirmā no tām tieši pret šīs dienas pretinieci «Avtomobilist».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu