Ankipāns: Esmu pateicīgs komandai par atdevi, sniegumu un uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» galvenā trenera pienākumu izpildītājs Ģirts Ankipāns svētdien pateicās savas komandas spēlētājiem par uzvaru, uzsverot, ka spēlētāji parādīja ļoti labu sniegumu.

Rīgas «Dinamo» komanda Laura Dārziņa atgriešanās mačā ar 3:2 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pārspēja Jekaterinburgas «Avtomobilist» komandu.

Dārziņš, kurš aizvadīja pirmo maču kopš maijā izlases rindās gūtās traumas, atklāja šīs spēles rezultātu.

««Avtomobilist» ir ļoti laba komanda. Zinājām, kādā tempā viņi spēlē, tāpēc mūsu uzdevums bija nosist viņu tempu par vienu takti zemāk. Esmu pateicīgs komandai par atdevi, sniegumu, uzvaru un plāna izpildi. Uzvara veltīta līdzjutējiem un visiem pārējiem valsts svētkos,» pēc mača sacīja Ankipāns.

Šajā mačā rīdzinieku vārtis atkal sargāja Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 17 no 19 ripām, kā arī visus trīs pretinieku «bullīšus».

«Kalniņš ir mūsu pirmais numurs, bet ar Mantu Armali (otru vārtsargu) strādājam. Armalis ir augsta līmeņa vārtsargs, labi strādā treniņos un gatavs jebkurā brīdī spēlēt, bet Kalniņš šobrīd ir pirmais numurs,» norādīja treneris.

Piektdien tika vēstīts, ka «Dinamo» lauzusi līgumu ar krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu. Lai gan pagaidām klubs šo informāciju oficiāli nav apstiprinājis, viņš svētdien komandas pieteikumā netika iekļauts.

«Nevaru komentēt visas baumas,» Žerdeva jautājumā Ankipāns, kurš ir arī kluba ģenerālmenedžeris, daudz neieslīga.

Rīdziniekiem šajā mačā nevarēja palīdzēt iepriekšējā cīņā ceturtdien traumu guvušais somu aizsargs Ansi Salmela.

«Salmela ir izkritis, tuvākā prognoze, ka uz 2-3 nedēļām. Ceru, ka viņš un Uvis Balinskis atgriezīsies pēc iespējas ātrāk,» norādīja Ankipāns.

Tikmēr «Avtomobilist» galvenais treneris Vladimirs Krikunovs atzina, ka komandai nav veicies. «Šodien zaudējām kā sniegumā, tā arī pašā spēlē,» sacīja treneris, kurš savulaik bijis arī Latvijas izlases konsultanta lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu