Rīgas «Dinamo» uzņem «Traktor» hokejistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar Čeļabinskas «Traktor» vienību. Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Svētdien Ģirta Ankipāna vadītā komanda savu līdzjutēju priekšā ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Jekaterinburgas «Avtomobilist». Šajā spēlē pirmo reizi šosezon laukumā devās Lauris Dārziņš, kurš atzīmējās ar vārtu guvumu un realizēja «bullīti».

«Traktor» komanda uz Rīgu devās no Maskavas, kur iepriekšējā mačā ar 0:2 piekāpās vietējai «Spartak». Pēdējos četros mačos Čeļabinskas hokejisti piedzīvojuši trīs zaudējumus.

Viesu rezultatīvākais spēlētājs ir savulaik Rīgas komandu pārstāvējušais kanādietis Pols Ščehura, kas 32 mačos izcēlies ar 11 vārtu guvumiem un 12 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt «Dinamo» sastāvā ar 11 precīziem metieniem un 9 rezultatīvām piespēlēm atzīmējies kapteinis Miks Indrašis.

Līdz šim «Dinamo» ar «Traktor» KHL čempionātā tikušās 18 reizes, Čeļabinskas vienībai savstarpējos mačos gūstot 35 punktus, kamēr Latvijas vienība izcīnījusi 18 punktus.

«Dinamo» nesen atbrīvoja no sastāva krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu, tiesa, klubs šo informāciju oficiāli nav apstiprinājis.

Līdz mēneša beigām Rīgas vienībai būs četras spēles izbraukumā, pirmā no tām pret «Avtomobilist».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu