Viens no Rīgas «Dinamo» līderiem Kristo tuvākajā laikā nevarēs palīdzēt komandai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas «Dinamo» tuvākās dažas nedēļas būs jāiztiek bez viena no uzbrukuma līderiem Denija Kristo, trešdien paziņoja klubs.

Kā vēsta klubs, Kristo iepriekšējā mačā pret Čeļabinskas «Traktor» guvis ķermeņa augšējās daļas savainojumu, kā rezultātā komandai viņš nevarēs palīdzēt dažas nedēļas.

Vienā no spēles epizodēm Rīgas «Dinamo» aizsargs Aleksandrs Jerofejevs izdarīja metienu, taču ripa neveiksmīgi trāpīja Kristo, kurš tobrīd atradās aiz pretinieku komandas vārtiem.

Pašlaik 27 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Rīgas «Dinamo» rindās šosezon 32 spēlēs guvis 8 vārtus un veicis 10 rezultatīvas piespēles. Viņš ar 18 punktiem ir komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs aiz Mika Indraša, kura kontā ir 21 punkts (12 vārti + 9 piespēles).

Savukārt uzbrucējs Georgs Golovkovs, kurš vasarā guva pleca savainojumu un šosezon Rīgas «Dinamo» rindās vēl nav spēlējis, nosūtīts uz fārmklubu HK «Liepāja»/«Mogo».

Rīgas «Dinamo» otrdien savā laukumā ar 1:3 zaudēja «Traktor». Savukārt nākamo maču rīdzinieki aizvadīs piektdien izbraukumā pret Jekaterinburgas «Avtomobilist» komandu, kuru vēl pagājušajā svētdienā izdevās mājās uzveikt ar 3:2 pēcspēles metienos.

Pēc mača Jekaterinburgā līdz mēneša beigām rīdzinieki aizvadīs vēl trīs spēles izbraukumā - 26. novembrī pret KHL vicečempioni Magņitogorskas «Metallurg», 28. novembrī pret «Traktor» un 30. novembrī pret Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati «Lada», kuru šosezon pārstāv aizsargs Kristaps Sotnieks.

Rīgas «Dinamo» šosezon 33 mačos izcīnījis 22 punktus. Komanda joprojām ir pēdējā vietā Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu