Nolana dēla divi gūtie vārti neglābj Girgensonu un «Sabres» no kārtējā zaudējuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» trešdien piedzīvoja jau septīto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačos. Komandu no kārtējās neveiksmes neglāba arī Latvijas hokeja izlases bijušā galvenā trenera Teda Nolana dēla Džordana divi gūtie vārti.

«Sabres» savā laukumā ar rezultātu 4:5 (1:3, 2:2, 1:0) piekāpās Minesotas «Wild». Uzvarētāju labā soms Mīkaels Granlunds un šveicietis Nino Nīderreiters katrs guva divus vārtus.

Bufalo labā divus vārtus guva Džordans Nolans, kuram tie bija šosezon pirmie precīzie metieni. Kā zināms, viņa tēvs Teds Nolans laika posmā no 2011. līdz 2014. gadam vadīja Latvijas izlasi, kā arī bija «Sabres» galvenais treneris divas sezonas no 2013. līdz 2015. gadam.

Girgensons laukumā pavadīja 6 minūtes un 32 sekundes. Latviešu uzbrucējs bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

«Šī bija kļūdu spēle. Mēs guvām mačā pirmos vārtus, viss, ko vajadzēja darīt, - turpināt iesākto gaitu. Taču sekoja viena, tad otra kļūda. Puiši laukumā pieņēma nepareizus lēmumus,» daudzās kļūdas uzsvēra «Sabres» galvenais treneris Fils Hauslijs.

«Sabres» izcīnījusi 14 punktus 22 mačos un patlaban ieņem pēdējo vietu Austrumu konferences turnīra tabulā. Visas līgas kopvērtējumā Bufalo šobrīd ir 1 punktu priekšā vienīgi pastarītei Arizonas «Coyotes».

Pašlaik 23 gadus vecais Girgensons šosezon 19 spēlēs guvis 1 vārtus, veicis 2 rezultatīvas piespēles un nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu