Dārziņš: Gribējām reabilitēties par ļoti slikto spēli Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda īsā laikā divas reizes tikusies ar Čeļabinskas «Traktor» vienību. Savā laukumā pirms nedēļas tika piedzīvots zaudējums ar ļoti sliktu sniegumu, par ko rīdzinieki otrdien ļoti gribēja reabilitēties. Kaut otrajā duelī arī nācās samierināties ar zaudējumu, sniegums bija uzlabojies, uzskata uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Pirms nedēļas Rīgas «Dinamo» savā laukumā ar 1:3 zaudēja «Traktor». Pēc spēles ļoti asi rīdzinieku sniegumu kritizēja komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns. Par neveiksmīgo spēli Rīgas «Dinamo» spēlētāji otrdien gribēja reabilitēties, tomēr tika piedzīvots zaudējums izbraukumā ar 1:2 pēcspēles metienos.

«Šodien gribējām reabilitēties par ļoti slikto spēli Rīgā. Mājās mēs nospēlējām ļoti vāji. Spēle bija nesen, tāpēc zinājām, ko gaidīt. Izmainījām spēles plānu. Tas gan sākumā īsti nestrādāja. Pagāja laiciņš, iešūpojāmies un salikām visu pa plauktiem,» kluba mājaslapā citēts Dārziņš.

«Protams, iniciatīva piederēja viņiem, bet šodien rādījām labu sniegumu. Brīžiem bijām iespiesti zonā, bet vajadzīgajos momentos mūs pavilka Jānis [Kalniņš],» piebilda Dārziņš, uzslavējot Rīgas «Dinamo» vārtsargu, kurš šajā mačā atvairīja 33 pretinieku metienus.

Dārziņš guva komandas vienīgos vārtus otrdien aizvadītajā mačā. Kopš izdevies atgūties no ceļgala traumas un atgriezties uz ledus, uzbrucējs piecās spēlēs guvis trīs vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

«Iegājām zonā, [Miks] Indrašis bija aiz vārtiem un atdeva man piespēli. Vārtu priekšā ļoti labi nospēlēja [Kristaps] Zīle un izdevās rezultātu izlīdzināt,» otrā perioda beigu daļā gūtos vārtus komentēja Dārziņš.

Pēcspēles metienos Rīgas «Dinamo» pretiniekiem piekāpās ar 0:2. Rīdzinieku rindās «bullīti» nespēja realizēt neviens no četriem spēlētājiem, kuriem uzticējās treneris - Rihards Bukarts, Ņikita Jepalovs, kā arī Dārziņš un Indrašis.

«Rihards [Bukarts] izgāja mest pirmais un mēs varējām redzēt, kā šodien uz bullīšiem jutīsies vārtsargs. Rihards visu darīja pareizi un gandrīz jau iemeta. Nelikās, ka vārtsargs šodien uzķersies uz māņkustībām. Tāpēc arī gan es, gan Ņikita [Jevpalovs] izvēlējāmies mest nevis apspēlēt. Ar 0 iemestiem bullīšiem, protams, uzvarēt nevar,» piebilda Dārziņš.

Rīgas «Dinamo» izbraukuma spēles (Latvijas laiks)

24. novembris Jekaterinburga (Krievija), «Avtomobilist» - Rīgas «Dinamo» 2:3 - papildlaikā;

26. novembris Magņitogorska (Krievija), «Metallurg» - Rīgas «Dinamo» 3:2

28. novembris Čeļabinska (Krievija), «Traktor» - Rīgas «Dinamo» 2:1 - pēcspēles metienos

30. novembris plkst. 17 Toljati (Krievija), «Lada» - Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu