Rīgas «Dinamo» izbraukuma tūri noslēgs pie Ābola stūrētās «Lada»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Rīgas «Dinamo» komanda 4 izbraukuma spēļu tūri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā ceturtdien noslēgs viesos pie aizsarga Kristapa Sotnieka pārstāvētās Toljati «Lada» vienības, kuru trenē Artis Ābols un Viktors Ignatjevs. Mača sākums plkst. 17, to tiešraidē rādīs «Viasat Sport Baltic».

Rīgas «Dinamo» izbraukuma tūri sāka ar 3:2 uzvaru papildlaikā pret Jekaterinburgas «Avtomobilist», pēc tam ar 2:3 zaudēja KHL vicečempionei Magņitogorskas «Metallurg», bet aizvakar rīdzinieki ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Čeļabinskas «Traktor».

4 spēļu izbraukuma tūres noslēgumā Rīgas «Dinamo» jātiekas ar Ābola un Ignatjeva trenēto «Lada» komandu, kuras sastāvā savainojuma dēļ kopš 12. oktobra nav spēlējis Latvijas izlases aizsargs Kristaps Sotnieks.

Abas komandas 14. novembrī savā starpā tikās Rīgā. Duelis noslēdzās ar rīdzinieku uzvaru 2:1 pēcspēles metienos. Toreiz mača pamatlaikā vārtus guva Miks Indrašis, bet «bullīšos» precīzi bija Gints Meija, Ņikita Jevpalovs un Denijs Kristo.

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Ģirts Ankipāns vakar, 29. novembrī, svinēja 42. jubileju.

KHL čempionātā kopumā Rīgas «Dinamo» un «Lada» savā starpā spēkojušās 12 reizes. Spēļu pamatlaikā katra komanda izcīnījusi pa 4 uzvarām, bet pamatlaikā katrai ir pa 1 panākumam. Savukārt pēcspēles metienos divos dueļos pārāki bijuši rīdzinieki.

Rīgas «Dinamo» šosezon 36 mačos izcīnījis 25 punktus, kas dod pēdējo vietu Rietumu konferencē un arī visas līgas kopvērtējumā. No «play-off» zonas jeb labāko astotnieka rīdzinieki atpaliek 30 punktus.

Savukārt «Lada» ar 31 punktu 36 mačos ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē, par 14 punktiem apsteidzot citu līgas pastarīti Hantimansijskas «Jugra».

Rīgas «Dinamo» izbraukuma spēles (Latvijas laiks)

24. novembris Jekaterinburga (Krievija), «Avtomobilist» - Rīgas «Dinamo» 2:3 - papildlaikā

26. novembris Magņitogorska (Krievija), «Metallurg» - Rīgas «Dinamo» 3:2

28. novembris Čeļabinska (Krievija), «Traktor» - Rīgas «Dinamo» 2:1 - pēcspēles metienos

30. novembris plkst. 17 Toljati (Krievija), «Lada» - Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu