Rīgas «Dinamo» uzņem līgas otro spēcīgāko komandu CSKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» uzņems šībrīža līgas otro spēcīgāko vienību Maskavas CSKA. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Ģirta Ankipāna vadītā «Dinamo» komanda iepriekšējā spēlē guva pārliecinošāko panākumu šajā sezonā, turklāt svinēja pirmo uzvaru savā laukumā pamatlaikā. Rīgas hokejisti ar 5:1 pieveica Bratislavas «Slovan» no Slovākijas, pārtraucot trīs neveiksmju sēriju.

CSKA komanda uz Rīgu devusies ar gūtām astoņām uzvarām pēc kārtas. Pēdējā no mačiem tā ar 2:0 Čerepovecā pieveica vietējo «Severstaļ», bet vēl pirms tam ar 4:0 apspēlēja Habarovskas «Amur». Tātad jau divos mačos pēc kārtas savi vārti atstāti neieņemti.

Kopumā šosezon Maskavas vienība piedzīvojusi vien sešus zaudējumus.

CSKA pārstāv kādreizējais rīdzinieku aizsargs Mets Robinsons, kurš šajā sezonā 25 spēlēs izcēlies ar diviem vārtu guvumiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Rezultatīvākais spēlētājs CSKA sastāvā ar 14 vārtiem un 18 piespēlēm ir Kirils Kaprizovs.

Tikmēr Rīgas «Dinamo» teicami šo sezonu aizvada kapteinis Miks Indrašis, kurš 38 spēlēs atzīmējies ar 15 vārtu guvumiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. Īpaši veiksmīgi viņš spēlē pēdējā laikā, kopš komandā atgriezies Lauris Dārziņš, kas septiņās spēlēs izcēlies ar 4+4.

Abas komandas līdz šim tikušās 26 reizes, kurās «Dinamo» izcīnījusi piecas uzvaras pamatlaikā un divreiz pārāka bijusi pēcspēles metienu sērijā. 19 reizes spēcīgākā izrādījusies CSKA vienība.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar iegūtiem 29 punktiem 38 mačos ieņem pēdējo, 13. vietu, kamēr CSKA aizvadījusi par diviem mačiem mazāk un ar nopelnītiem 84 punktiem ir otrajā vietā.

Nākamo maču Rīgas «Dinamo» aizvadīs sestdien, kad viesos spēlēs pret principiālo pretinieci Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu