Rīgas «Dinamo» aizvadīs cīņu Minskā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta turpinājumā Rīgas «Dinamo» sestdien izbraukumā Baltkrievijā spēlēs pret Minskas «Dinamo» komandu. Cīņas sākums plkst. 16.30, un spēli tiešraidē rādīs «Viasat Sport Baltic».

Minskas «Dinamo» patlaban ir trīs zaudējumu sērija, kas piedzīvota izbraukuma mačos. Savukārt pirms tam Baltkrievijas klubs izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas savā laukumā.

Rīdzinieki iepriekšējos piecos mačos izcīnījuši vienu uzvaru, tikmēr divi no četriem zaudējumiem piedzīvoti pēc pamatlaika, tādējādi nopelnot vismaz pa vienam punktam šajās neveiksmēs.

KHL ietvaros abas komandas savā starpā tikušās 33 reizes. Rīgas «Dinamo» komanda pamatlaikā izcīnījusi 14 uzvaras un piedzīvojusi 11 zaudējumus.

Savukārt papildlaikā rīdzinieki zaudējuši 4 no 5 dueļiem pret Minskas «Dinamo», bet pēcspēles metienos Rīgas klubs uzvarējis vienā no trim savstarpējām cīņām.

Minskas «Dinamo» ar 50 punktiem 39 mačos ieņem 10. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet Rīgas «Dinamo» tikpat spēlēs sakrājis 29 punktus, kas komandu ierindo turnīra tabulas pašā lejasgalā.

Galvenā trenera Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs šādi hokejisti:

vārtsargi: Jānis Kalniņš, Mants Armalis;

aizsargi: Nerijus Ališausks, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Ansi Salmela, Aleksandrs Smirnovs un Kristaps Zīle;

uzbrucēji: Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Rihards Bukarts, Lauris Dārziņš, Georgs Golovkovs, Miks Indrašis, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs un Nikolajs Žerdevs.

Savainojumu dēļ mājās palika aizsargi Uvis Balinskis un Kars Stolerijs, kā arī uzbrucēji Koltons Gilīss, Denijs Kristo, Ņikita Jevpalovs un Gints Meija.

Rīgas «Dinamo» nākamo spēli aizvadīs pirmdien, 11. decembrī, «Arēnā Rīga» pret Maskavas apgabala «Vitjaz» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu