Ankipāns: Jaunie hokejisti progresē un dod pienesumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» jaunie spēlētāji progresē un dod pienesumu komandai, pēc uzvaras pirmdien pauda vienības galvenā trenera vietas izpildītājs Ģirts Ankipāns.

«Dinamo» šosezon pēdējā KHL mājas spēlē pirmdien savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pārspēja Maskavas apgabala «Vitjaz» vienību.

Vārtus rīdzinieku labā guva Edgars Kulda, Miķelis Rēdlihs, Miks Indrašis un Kristaps Zīle. Pašlaik 19 gadus vecajam Zīlem šie ir pirmie vārti KHL.

«Spēle bija diezgan līdzīga. Mūsu jaunie spēlētāji progresē un dod pienesumu. Varu uzteikt komandu par parādīto raksturu. Bija grūts brīdis, pretinieks parādīja iniciatīvu, bet mēs to izturējām,» teica Ankipāns.

Tāpat arī «Vitjaz» galvenais treneris Valērijs Belovs atzina, ka mačs bijis līdzvērtīgs.

«Atšķirība bija tikai tajā, ka mēs tikām sodīti par savām kļūdām. Savukārt mēs to nespējām izdarīt, tāpēc arī tāds rezultāts,» atzīmēja Belovs.

Turpinājumā sekos nedēļu ilgs valstsvienību pārtraukums, tad rīdziniekiem būs trīs maču izbraukuma tūre tālajos austrumos, bet gada noslēgumā Rīgas «Dinamo» Davosā piedalīsies prestižajā Špenglera kausā.

Nākamo mājas spēli rīdzinieki aizvadīs 4.janvārī, kad uzsāks septiņu mājas spēļu sēriju. Vienā no mačiem 20.janvārī rīdzinieki Latvijas galvaspilsētā zem klajas debess spēkosies ar Minskas «Dinamo» komandu.

Rīgas «Dinamo» ar 35 punktiem 41 mačā joprojām ir pēdējā, 13.vietā Rietumu konferencē, no tuvākajiem konkurentiem Bratislavas «Slovan» atpaliekot piecus punktus. Savukārt visā līgā rīdzinieki apsteidz vien Hantimansijskas «Jugra» komandu, kurai ir par pieciem punktiem mazāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu