Znaroks trenēs KHL Zvaigžņu spēles komandu, kurā spēlēs Indrašis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/ITAR-TASS/TVNET kolāža

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles Bobrova divīzijas galveno treneri nozīmēts Oļegs Znaroks, kurš vada KHL čempioni Sanktpēterburgas SKA, vēsta turnīra rīkotāji. Bobrova divīzijas komandu pārstāvēs arī Rīgas «Dinamo» kapteinis Miks Indrašis.

Tikmēr Tarasova divīzijas komandu vadīs Maskavas CSKA stūrmanis Igors Ņikitins, uz Harlamova divīzijas vienības soliņa būs Kazaņas «Ak Bars» galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs, bet Čerņiševa divīzijas komandu vadīs Andrejs Skabelka no Omskas «Avangard».

Tāpat tuvākajā laikā tiks nosaukti divīziju komandu treneru asistenti.

KHL nozīmējusi arī tiesnešus Zvaigžņu spēlei. Paraugmaču tiesās Sergejs Kulakovs un Sergejs Kuzevs, kuriem palīdzēs līnijtiesneši Ivans Sazonovs un Aleksandrs Sadoviņikovs.

KHL Zvaigžņu spēle 14.janvārī norisināsies Kazahstānas galvaspilsētā Astanā.

Indrašis šosezon ir spilgts Rīgas «Dinamo» uzbrukuma līderis un KHL trešais labākais snaiperis, jo 41 mačā guvis 18 vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles.

Latvijas uzbrucējs spēlēs Bobrova divīzijas komandā, kurā būs vārtsargi Raiens Zapolskis no Helsinku «Jokerit» un Igors Šestjorkins no Sanktpēterburgas SKA. Aizsardzībā spēlēs Marks Andrē Granjāni no Minskas «Dinamo», Dmitrijs Kaļiņins no Maskavas «Spartak», Patriks Herslijs no SKA un Sami Lepisto no «Jokerit».

Tikmēr uzbrukumā bez Indraša darbosies arī SKA uzbrucēji Iļja Kovaļčuks un Ņikita Gusevs, «Jokerit» jaunais talants Eli Tolvanens un Zaks Boičuks no Bratislavas «Slovan».

Otro gadu pēc kārtas KHL Zvaigžņu spēlē piedalīsies četras komandas, katru no tām veidojot vienas divīzijas klubu hokejistiem. Savukārt dienu iepriekš gaidāmi meistarības konkursi.

Zvaigžņu spēles dalībniekus noteica līdzjutēju un žurnālistu balsojumā, bet pārējos nosauca līgas vadība.

Katrā komandā būs pa 11 spēlētājiem - vienam vārtsargam un deviņiem laukuma spēlētājiem, piedevām katrā vienībā būs arī pa vienam hokejistam no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubiem, kurus noteiks MHL Izaicinājuma kausa spēlē, kas pirms tam arī notiks Astanā.

MHL izaicinājuma kausā spēlēs arī «Rīga» komandas aizsargs Pauls Svars.

Zvaigžņu spēlē vispirms notiks pusfināla cīņas, kuru uzvarētāji sacentīsies finālā. Komandas spēlēs četratā pret četriem, bet, ja būs nepieciešami pagarinājumi, notiks cīņa trīs pret trīs.

Pirmā KHL Zvaigžņu spēle notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, trešā notika Sanktpēterburgā, bet ceturtā - 2012.gadā - Rīgā, kur sacentās Sanda Ozoliņa un Sergeja Fjodorova komandas. Piektajā KHL sezonā Zvaigžņu spēli aizvadīja Čeļabinskā, sestā notika Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, bet septītā - Sočos, kamēr pērn janvārī KHL zvaigznes atkal pulcējās Maskavā, kamēr šogad paraugmačs notika Ufā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu