Balceram divi vārti AHL mačā un pirmās zvaigznes gods

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien iemeta divus vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, tiekot atzīts arī par cīņas pirmo zvaigzni.

Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» svētdien savā laukumā ar 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) pārspēja Beikersfīldas «Condors».

Latviešu uzbrucējs otrā perioda sākumā panāca neizšķirtu 2:0, bet tikai četras minūtes vēlāk viņš guva arī «Barracuda» uzvaru nesošos vārtus. Lai arī pēc tam «Condors» samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, Sanhosē komanda guva uzvaru.

Balcers šajā mačā kopumā veica piecus metienus pa vārtiem un dueli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Latvietis tika nosaukts par šī mača pirmo zvaigzni.

Pašlaik 20 gadus vecais Balcers šosezon 24 spēlēs izcēlies ar pieciem vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Citā mačā latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals savā otrajā AHL spēlē palika bez rezultativitātes punktiem, bet viņa pārstāvētā Toronto «Marlies» komanda savā laukumā ar 1:5 (1:1, 0:1, 0:3) piekāpās Manitobas «Moose».

Dzierkals šajā spēlē izpildīja vienu metienu un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl vienā svētdienas mačā iepriekš traumu guvušais vārtsargs Kristers Gudļevskis netika pieteikts spēlei, bet viņa pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» savā laukumā ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Leihaiveli «Phantoms».

Gudļevskis sestdien mačā pret uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» otrās trešdaļas sākumā guva ķermeņa apakšdaļas savainojumu.

AHL kopvērtējumā Ziemeļu divīzijas līdere ar 42 punktiem 28 spēlēs ir «Marlies», kamēr Atlantijas divīzijā ceturtā ar 33 punktiem 26 mačos ir «Penguins», bet piekto vietu ar 29 punktiem 27 mačos ieņem «Sound Tigers».

Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 21 punktu 23 cīņās ieņem sesto pozīciju, savukārt «Barracuda» ar 25 punktiem 24 spēlēs ir sestajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu