Ankipāns: Paldies hokejistiem, kuri ātri spēja mainīt savu attieksmi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.lv

Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» pēc zaudējuma iepriekšējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta cīņā trešdien pret Vladivostokas «Admiral» izdevās nospēlēt labāk, priecīgs bija rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Pateicoties kanādiešu uzbrucēja Brendona Makmilena diviem vārtiem noslēdzošajā trešdaļā, Rīgas «Dinamo» trešdien sava KHL sezonas tālākā izbraukuma otrajā spēlē ar 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) pārspēja «Admiral», kuras pieteikumā nebija latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa.

«Pēc iepriekšējās spēles pret Pekinas «Kuņluņ Red Star» gribējām nospēlēt labāk. Tas arī izdevās. Esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Paldies hokejistiem, kuri ātri spēja mainīt savu attieksmi,» apmierināts bija Ankipāns.

Zīmīgi, ka rīdzinieki Vladivostokā uzvarējuši jau trīs spēlēs pēc kārtas.

Tikmēr «Admiral» galvenais treneris Frēdriks Stilmans pauda neapmierinātību ar padoto sniegumu.

«Šī mums bija slikta spēle. Mums nebija ne enerģijas, ne nepieciešamās vēlmes uzvarēt. Pārāk daudz noraidījāmies, turklāt izskatījāmies lēni. Tagad jācenšas pēc iespējas ātrāk šo maču aizmirst,» uzsvēra zviedrs.

Rīdzinieki šā gada pēdējā KHL izbraukuma pirmajā mačā pirmdien ar rezultātu 1:3 Šanhajā piekāpās aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai «Kuņluņ Red Star», bet šo izbraukumu Latvijas klubs noslēgs ceturtdien, kad tiksies ar Habarovskas «Amur».

Rīgas «Dinamo» ar 38 punktiem 43 mačos joprojām ir pēdējā, 13.vietā Rietumu konferencē, no tuvākajiem konkurentiem Bratislavas «Slovan» tagad atpaliekot vairs tikai divus punktus. Savukārt visā līgā rīdzinieki apsteidz vien Hantimansijskas «Jugra» komandu, kurai ir par pieciem punktiem mazāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu