Šveices hokeja izlases galvenais treneris Fišers pagarinājis līgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Šveices hokeja izlases galvenais treneris Patriks Fišers pagarinājis līgumu līdz 2020.gadam.

Šveices Hokeja federācija līgumus pagarinājusi ar visu izlases treneru kolektīvu. Iepriekšējā vienošanās bija spēkā līdz nākamās sezonas beigām.

Līdz ar to 42 gadus vecais Fišers ar komandu strādās arī 2020.gada pasaules čempionātā, kad tas notiks tieši Šveices pilsētās Cīrihē un Lozannā.

Šī gada pasaules čempionātā Šveices izlase sasniedza augstāko rezultātu Fišera vadībā, turnīrā ierindojoties sestajā pozīcijā. Valstsvienība ir kvalificējusies arī februārī gaidāmajām Phjončhanas olimpiskajām spēlēm, kur tiksies ar Kanādu, Čehiju un mājinieci Dienvidkoreju.

Savukārt nākamā gada pasaules čempionātā Šveices izlase sacentīsies vienā grupā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Baltkrieviju, Slovākiju, Franciju un Austriju.

Tikmēr Latvijas izlase šajā turnīrā spēlēs pret Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Dienvidkoreju.

Fišers Šveices izlases galvenā trenera amatu pārņēma pirms diviem gadiem.

Gandrīz visu savu hokejista karjeru Fišers pavadīja Šveicē, bet tās izskaņā uzspēlēja arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā. Spēlētāja gaitas viņš noslēdza 2009.gadā, bet par treneri sāka strādāt uzreiz pēc tam, kad uzsāka karjeru «Lugano» klubā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu