Rīgas «Dinamo» uzņem Bārtuli un neērto «Salavat Julajev»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» šodien savu skatītāju priekšā uzņems Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ufas «Salavat Julejev». Mačs sāksies plkst. 17, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

30 gadus vecais Bārtulis «Salavat Julejev» pievienojās nesen. Viņš pameta Vladivostokas «Admiral», kuru jau ilgāku laiku skārušas finansiālas problēmas.

Ufas komandā latviešu aizsargs līdz šim laukumā devies divos mačos, kuros ar rezultativitāti nav izcēlies, bet viņa lietderības koeficients ir -1.

Septiņu mājas spēļu sēriju «Dinamo» hokejisti sāka ceturtdien, kad ar 2:1 pieveica šosezon veiksmīgi spēlējošo Ņižņekamskas «Ņeftehimik». Tikmēr Ufas hokejisti uz Rīgu devās no Maskavas, kur pārtrūka četru spēļu uzvaru sērija, ar 2:3 atzīstot «Spartak» pārākumu.

Maču ar «Ņeftehimik» kājas savainojuma dēļ nepabeidz viens no rīdzinieku līderiem Miks Indrašis. Medicīniskajā izmeklēšanā viņam tika konstatēts augšstilba sasitums. Debiju KHL čempionātā ceturtdien savu skatītāju klātbūtnē piedzīvoja 18 gadus vecais uzbrucējs Daniels Bērziņš.

Abas komandas līdz šim KHL čempionāta ietvaros savā starpā tikušās 18 reizes, no kurām tikai trīsreiz uzvaru izdevies izcīnīt «Dinamo» vienībai. Divreiz pamatlaikā un vienreiz pēcspēles metienu sērijā.

Nākamo maču Ģirta Ankipāna vadītā komanda aizvadīs pirmdien pret HK «Soči».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 45 spēlēs iekrātu 41 punktu ieņem pēdējo, 13. pozīciju, kamēr «Salavat Julajev» 47 mačos iekrātie 72 punkti dod 6. vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu