Merzļikins atvaira teju 100 metienus divos mačos Šveices čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins divu dienu laikā divos mačos Šveices augstākajā hokeja līgā (NLA) atvairījis teju 100 pretinieku metienus, palīdzot «Lugano» komandai tikt pie uzvarām.

«Lugano» sestdien viesos ar rezultātu 4:2 (1:0, 0:0, 3:2) pārspēja NLA pirmspēdējā vietā esošo «Ambri-Piotta» komandu. «Lugano» komanda izcīnīja vien trešo uzvaru pēdējos deviņos mačos.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 50 no 52 pretinieku mestajām ripām.

Savukārt piektdien viņš atvairīja 46 metienus, kamēr «Lugano» savā laukumā ar 4:2 uzvarēja to pašu «Ambri-Piotta» komandu. Līdz ar panākumu Lugāno vienība pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Tikmēr vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau «Tigers» viesos pagarinājumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:1) piekāpās iepriekšējās sezonas čempionei un kopvērtējuma līderei «Bern» vienībai.

Punnenovs šajā mačā atvairīja 18 no 21 pretinieku mestās ripas.

Savukārt Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš palika ārpus pieteikuma, kamēr viņa pārstāvētā Cīrihes «Lions» viesos ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās «Fribourg-Gotteron» vienībai.

Šveices čempionāta kopvērtējumā pārliecinošu līderpozīciju ar 79 punktiem 36 spēlēs ieņem «Bern», kurai ar 65 punktiem seko «Lugano» komanda. Tikmēr Cīrihes «Lions» ar 57 punktiem ir septītajā vietā, bet «Tigers» ar 47 punktiem ieņem desmito vietu 12 komandu vidū, par pieciem punktiem atpaliekot no pirmā astotnieka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu