Kivlenieks pēc atgriešanās no «Blue Jackets» ielaiž trīs vārtus AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Latviešu jaunais vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks svētdien ielaida trīs vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, viņa pārstāvētajai Klīvlendas «Monsters» komandai piedzīvojot zaudējumu.

«Monsters» svētdien izbraukumā ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) piekāpās Aiovas «Wild» hokejistiem.

Kivlenieks šajā mačā atvairīja 32 no 35 pretinieku metieniem, bet ceturto ripu mājinieki iemeta jau tukšos «Monsters» vārtos.

Pašlaik 21 gadu vecais Kivlenieks šosezon AHL čempionātā aizvadījis 19 spēles, katrā no mačiem caurmērā ielaižot 3,33 ripas un atvairot 88,2% metienu.

Pagājušās nedēļas izskaņā Kivlenieks trešo reizi šosezon tika izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Kolumbusas «Blue Jackets», tomēr līdzīgi kā iepriekš uzkavējās tur tikai vienu dienu, lai spēļu praksi dotu somu vārtsargam Jūnasam Korpisalo.

AHL kpvērtējumā uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» ar 45 punktiem 34 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur cita vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» ar 37 punktiem ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā «Monsters» ar 26 punktiem 33 cīņās ieņem pēdējo - septīto - pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā septītā ar 32 punktiem 31 mačā ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu