Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Razgals nosaukts par KHL nedēļas labāko jauno spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) iepriekšējās nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Frenks Razgals.

Pašlaik 21 gadu vecais Razgals aizvadītās nedēļas laikā divās spēlēs iemeta vienus vārtus, kas viņam bija trešā ripa KHL karjerā un sezonā kopumā. Ar vārtu guvumu viņš izcēlās ceturtdienas mačā pret Ņižņekamskas «Ņeftehimik», ko savā laukumā izdevās pieveikt ar 2:1.

Arī sestdienas mačā pret Oskara Bārtuļa pārstāvēto Ufas «Salavat Julajev», kam nācās piekāpties pagarinājumā ar 3:4, Razgals laukumā bija redzams, demonstrējot aktīvu sniegumu, bet pie rezultativitātes punktiem gan netiekot. Šo abu maču laikā uzbrucējs laukumā vidēji pavadīja 11 minūtes un 59 sekundes, kopumā veicot piecus metienus pa vārtiem.

Šosezon uzbrucējs 17 spēlēs izcēlies ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet Rīgas «Dinamo» ir Rietumu konferences vājākā komanda, uz izslēgšanas turnīru reāli nepretendējot. Teorētiskas izredzes iekļūt Gagarina kausā tai var zust jau pirmdien, kad savā laukumā gaidāma tikšanās ar «Sočiem».

Tikmēr aizvadītās nedēļas labākā vārtsarga tituls pienākas Iļjam Sorokinam no Maskavas CSKA komandas, kurš trīs mačos izcīnīja trīs uzvaras, turklāt divos gadījumos palika nepārspēts. Viņš vidēji spēlē ielaida tikai 0,33 ripas un kopumā atvairīja 98,41% metienu.

Sorokina «sausā» sērija pašlaik ilgst 137 minūtes un 45 sekundes.

Labākā aizsarga balvu tikmēr izpelnījies Jevgeņijs Medvedevs no Omskas «Avangard». Viņš palīdzēja komandai izcīnīt divas uzvaras trīs spēlēs, kamēr pats šo cīņu laikā izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Visbeidzot par nedēļas labāko uzbrucēju nosaukts Kazaņas «Ak Bars» hokejists Vladimirs Tkačovs, kurš komandai divos izbraukuma mačos palīdzēja izcīnīt uzvaras, kamēr pats atzīmējās ar trīs vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Turklāt ar diviem vārtiem un piespēli viņš izcēlās jau cīņā pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo», ko izdevās apspēlēt ar 7:3.

Tāpat Tkačovs šo divu spēļu laikā atzīmējās ar pozitīvu lietderības koeficientu +4.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu