Rīgas «Dinamo» zaudē pat teorētiskas izredzes sasniegt KHL izslēgšanas turnīru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» pirmdien oficiāli zaudēja izredzes iekļūt šīs sezonas izslēgšanas turnīrā jeb Gagarina kausa izcīņā.

Pirmdien Maskavas «Spartak» savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 2:1, 0:0) pārspēja Ņižņekamskas «Ņeftehimik», kamēr Čerepovecas «Severstaļ» savu skatītāju priekšā ar 5:2 (2:2, 1:0, 2:0) uzvarēja Kazaņas «Ak Bars».

Līdz ar to Rīgas «Dinamo» no Rietumu konferences pirmā astotnieka šķir 31 punkts, bet atlikušajās desmit regulārā čempionāta spēlēs iespējams izcīnīt 30 punktus.

Rīgas «Dinamo» KHL izslēgšanas turnīru nav sasniegusi ceturto gadu pēc kārtas.

Pirmajās četrās sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā.

Rīgas «Dinamo» ar 42 punktiem 46 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 13 Rietumu konferences komandām, kā arī ir pēdējā visā līgā. No konferencē priekšpēdējā pozīcijā esošās Bratislavas «Slovan» to šķir pieci punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu