Fani sākuši vākt parakstus, lai Jurčiks Ragana atgrieztos Rīgas «Dinamo» mačos

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Hokeja līdzjutēji mājaslapā «saveragana.lv» sākuši vākt balsis, lai pazīstamais fans Jurčiks Ragana drīkstētu atkal apmeklēt Rīgas «Dinamo» spēles «Arēnā Rīga» ar masku.

Rīgas «Dinamo» kluba vadība aizliegusi Jurčikam Raganai jeb īstajā vārdā Jurijam Pētersonam apmeklēt spēles, jo uzskata, ka viņš komandai nesot neveiksmi.

Līdzjutēji jau iepriekš pauda protestu, atstājot teju tukšu fanu sektoru pirmdien aizvadītajā spēlē pret HK «Soči». Tā vietā fani pieklusināti maču skatījās trešajā stāvā.

«Līdzīgas platformas vāc parakstus, lai iesniegtu kolektīvu iesniegumu mūsu likumdevējiem. Arēnā Rīga ir savs likumdevējs HK Dinamo Rīga, kas noteicis, ka ar sejas maskām arēnā ieeja ir liegta. Neskatoties uz šo noteikumu, līdz šim tas Dinamo fanu kluba galvenajam talismanam un visu līdzjutēju atbalstītājam Jurčikam Raganai netika piemērots. Šogad, nez kāpēc, klubs ir lēmis savādāk,» rakstīts «saveragana.lv» mājaslapā.

«Mūsu mērķis ir savākt 10300 balsis (tieši tik cik ir sēdvietas hokeja arēnā Rīga), lai paustu atbalstu Jurčikam, un panākt, lai Dinamo Rīga maina savu viedokli un nolikumu, ļaujot Jurčikam Raganai piedalīties mājas spēlēs ar savu nu jau leģendāro masku. Pievienoties atbalstītājiem vari, aizpildot formu zemāk. Neaizmirsti pievienot arī uzmundrinājuma bildi un tekstu! Viens e-pasts - viena balss. Ar cieņu, Dinamo fans,» raksta «SaveRagana» jeb glābiet raganu akcijas atbalstītājs.

Jurčiks Ragana kā tēls aktuāls bijis jau kopš 2004.gada, turklāt savos pirmsākumos viņu uzaicināja arī Rīgas «Dinamo» klubs.

Rīgas «Dinamo» šosezon ir Rietumu konferences vājākā komanda, turklāt uz izslēgšanas spēlēm tā vairs nepretendē.

Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» aizvadīs 18. janvārī, savā laukumā uzņemot Habarovskas «Amur».

Savukārt pēc tam 20. janvārī plkst. 13 pie Rīgas 84. vidusskolas, kas atrodas Lielvārdes ielā 141, kluba jauno laiku vēsturē Rīgas «Dinamo» pirmo reizi aizvadīs spēli zem klajas debess, spēlējot ar Baltkrievijas komandu Minskas «Dinamo». Šim mačam uzbūvētas tribīnes ar 8500 skatītāju ietilpību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu