Balceram gūti vārti «Barracuda» zaudētā AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: theathletic.com

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers piektdien guva savus astotos vārtus sezonā, taču Sanhosē «Barracuda» komanda mājās cieta neveiksmi Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlē.

«Barracuda» savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:2, 1:1 atzina Rokfordas «IceHogs» pārākumu, piedzīvojot ceturto neveiksmi pēdējos piecos mačos.

Balcers spēles 52.minūtē samazināja rezultāta starpību līdz 2:3, tomēr pamatlaika pēdējā minūtē pretinieki iemeta ceturtos vārtus un svinēja panākumu.

Latvijas hokejists šajā mačā trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības rādītāju +1, tiekot atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Balcers šosezon 33 spēlēs guvis astoņus vārtus, veicis 17 rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -5. Ar 25 punktiem viņš ir rezultatīvākais savā komandā, bet līgas debitantu vidū ieņem desmito vietu.

Tikmēr zaudējumu cieta vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks un viņa pārstāvētā Klīvlendas «Monsters», kas viesos ar 2:4 (1:2, 0:1, 1:1) atzina Grendrepidsas «Griffins» vienības pārākumu.

Kivlenieks atvairīja 28 no 31 pretinieku metiena, bet «Monsters» cieta devīto zaudējumu pēdējos desmit mačos.

Kivlenieks šonedēļ tika izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Kolumbusas «Blue Jackets», bet ceturtdien atgriezās «Monsters» rīcībā.

Uz NHL latviešu vārtsargs tika izsaukts ceturto reizi sezonā, pretējā virzienā allaž dodoties «Blue Jackets» otrajam vārtsargam Jūnasam Korpisalo, lai viņš iegūtu spēļu praksi.

Kivlenieks šosezon AHL ietvaros laukumā devies 20 spēlēs, vidēji mačā ielaižot 3,32 ripas un atvairot 88,4% metienu. Šī viņam ir pirmā profesionālā sezona un maijā viņš ar «Blue Jackets» parakstīja līgumu uz trim gadiem.

Tikmēr uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» viesos ar 6:2 (1:1, 2:1, 3:0) uzvarēja Belevilas «Senators» komandu, tiekot pie sestā panākuma pēc kārtas.

Bļugers ar rezultativitāti neizcēlās, reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva un rezultatīvu piespēli atdeva Raiens Hagertijs.

Bļugers šosezon 35 spēlēs guvis desmit vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +7.

Vēl vienā mačā Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet Bridžportas «Sound Tigers» viesos ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzvarēja Providensas «Bruins».

«Sound Tigers» vārtus sargāja latvieša konkurents Kristofers Gibsons, kurš tika galā ar 28 no 30 metieniem.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 47 punktiem 35 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, kur «Sound Tigers» ar 40 punktiem ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā «Monsters» ar 26 punktiem 35 cīņās ieņem pēdējo - septīto - pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā «Barracuda» ar 34 punktiem 33 mačos ir pirmspēdējā septītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu