«Kurbads» un «Mogo» hokejisti gūst pārliecinošas uzvaras OHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Pie pārliecinošām uzvarām «Optibet» Hokeja līgas (OHL) mačos sestdien tika valsts čempione «Kurbads» un «Mogo». «Kurbads» sestdien izbraukumā ar 12:2 (4:1, 3:1, 5:0) sagrāva hokeja skolas «Rīga» hokejistus.

Uzvarētāju rindās ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās aizsargs Mārtiņš Gipters, kamēr vēl vienu «hat-trick» pievienoja Sandis Zolmanis.

Citā sestdienas OHL mačā vicečempione «Mogo» savu skatītāju priekšā ar 10:1 (2:0, 3:0, 5:1) apspēlēja «Prizmu».

Debiju «Mogo» rindās šajā mačā piedzīvoja bagātīgu rūdījumu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) guvušais Dmitrijs Moņa, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu, bet rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Rustams Begovs.

Virslīgas kopvērtējumā vadībā ar 47 punktiem 21 cīņā atrodas «Mogo», kamēr pieci punkti mazāk ir «Liepāja»/«Optibet» vienībai. Trešajā vietā ar 41 punktu atrodama valsts čempione «Kurbads».

Aiz labāko trijnieka ar 33 punktiem 21 mačā ir «Zemgale»/LLU, «Rīgai» ir 18 punkti, bet «Prizma» savākusi 11 punktus.

Šosezon Latvijas totalizatoru kompānija «Optibet» kļuvusi par hokeja virslīgas ģenerālsponsoru. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, virslīgā vairs nespēlē «Pārdaugava».

Katra komanda kopumā aizvadīs 30 spēles regulārajā čempionātā, izslēgšanas turnīrā iekļūstot četrām labākajām vienībām, kas pusfinālā un finālā spēkosies līdz četrām uzvarām. Savukārt pēdējās divas komandas izspēlēs vēl vienu turnīru ar pirmās līgas pirmajām divām vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu