KHL Zvaigžņu spēles meistarības konkursos triumfē Harlamova divīzijas komanda

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Astanā notiekošās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles meistarības konkursos sestdien uzvarēja Harlamova divīzijas komanda, kas tikai pēc papildrādītājiem apsteidza Rīgas «Dinamo» kapteiņa Mika Indraša pārstāvēto Bobrova un Černiševa divīzijas.

Indrašis sestdien Zvaigžņu spēles meistarības konkursā piedalījās hokeja biatlona sacensībās un «bullīšos». Viņa pārstāvētā Bobrova divīzijas komanda uzvarēja vārtsargu pārbaudījumā un spēcīgāko metēju konkursā, kur triumfēja Patriks Herslijs no Sanktpēterburgas SKA komandas.

Pirms noslēdzošā pārbaudījuma - stafetes - pa diviem punktiem bija iekrājušas Bobrova un Černiševa divīzijas, bet viens bija Harlamova divīzijas komandai. Stafetē uzvarēja tieši Harlamova divīzija, kas līdz ar to tika pie otrā punkta, bet pēc papildrādītājiem uzvaru meistarības konkursos noslēgumā izcīnīja tieši šī vienība.

«Bullīšos» ar izdomu izcēlās Černiseva divīzijas hokejists Naidžels Douss, kurš savu izgājienu izpildīja ar karaļa apmetni un kroni galvā.

Tikmēr pēdējā meistarības konkursos palika Tarasova divīzija, kas sacensības noslēdza ar vienu punktu.

Indraši Zvaigžņu spēles dalībnieku vidū iekļāva KHL vadība.

Iepriekšējās trīs KHL Zvaigžņu spēlēs neviens no Rīgas kluba spēlētājiem nepiedalījās, savukārt iepriekšējā šādā cīņā nebija arī neviena Latvijas hokejista, kamēr 2016.gadā starp līgas zvaigznēm bija Oskars Bārtulis un Kaspars Daugaviņš.

KHL Zvaigžņu spēle svētdien risināsies pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) parauga, aizvadot četru divīziju miniturnīru.

Pirmā KHL Zvaigžņu spēle notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, trešā notika Sanktpēterburgā, bet ceturtā - 2012.gadā - Rīgā, kur sacentās Sanda Ozoliņa un Sergeja Fjodorova komandas. Piektajā KHL sezonā Zvaigžņu spēli aizvadīja Čeļabinskā, sestā notika Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, bet septītā - Sočos, kamēr aizpērn janvārī KHL zvaigznes atkal pulcējās Maskavā, bet pērn paraugmačs notika Ufā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu