Kārtējais Bļugera vārtu guvums sekmē «Penguins» komandas uzvaru AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Kārtējais latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera vārtu guvums sestdien sekmēja viņa pārstāvētās Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komandas uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

«Penguins» sestdien izbraukumā ar 4:3 (1:1, 3:2, 0:0) uzvarēja Lavālas «Rocket» hokejistus.

Bļugers ar vārtu guvumu izcēlās šī mača 22.minūtē, kad panāca neizšķirtu 2:2. Noslēgumā uzvaru viesiem nodrošināja Lietuvā dzimušā Krievijas aizsarga Andreja Pedana vārtu guvums 37.minūtē. Pedans šajā mačā atzīmējās ar trim vārtiem jeb «hat-trick».

Tikmēr Bļugers sestdienas spēlē pa pretinieku vārtiem izpildīja piecus metienus, būdams aktīvākais komandā, bet cīņu viņš noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu uzbrucējs šosezon 36 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +8.

Citā mačā uz rezervistu soliņa palika Kristers Gudļevskis, kura pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Providensas «Bruins». Mājinieku vārtos Kristofers Gibsons atvairīja 27 no 28 metieniem, tiekot nosaukts par mača trešo zvaigzni.

Rezervē palika arī talantīgais Matīss Edmunds Kivlenieks, bet viņa pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» izbraukumā ar 2:1 (0:0, 0:0, 2:1) pārspēja Grendrepidsas «Griffins». Viesu vārtos šajā mačā stājās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas «Blue Jackets» otrais numurs Jūnass Korpisalo, kurš atvairīja 35 no 36 metieniem un kļuva par spēles spožāko zvaigzni.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 49 punktiem 36 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, kur «Sound Tigers» ar 42 punktiem ir ceturtā.

Savukārt Centrālajā divīzijā «Monsters» ar 28 punktiem 36 cīņās ieņem pēdējo - septīto - pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» ar 34 punktiem 33 mačos ir pēdējā - astotajā - vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu