Rīgas «Dinamo» KHL čempionātu atsāk pret Tālo Austrumu «Amur»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēli šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dianmo» komanda, kas «Arēnā Rīga» uzņems Tālo Austrumu vienību Habarovskas «Amur». Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē pārraidīs kanālā TV6.

Ģirta Ankipāna vadītā «Dinamo» komanda ir viena no sešām KHL komandām, kura jau zaudējusi pat teorētiskas izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā. Savukārt «Amur» turpina cīņu par vietu spēcīgāko astotniekā Austrumu konferencē, tādēļ šī spēle Habarovskas hokejistiem būs ļoti svarīga.

Līdz šim abas komandas KHL ietvaros spēkiem mērojušās 24 reizes, kurās 14 mačos panākumu svinējusi «Dinamo». 13 reizes pamatlaikā un vienreiz pēcspēles metienu sērijā.

«Dinamo» pēdējos trijos mačos cietusi neveiksmes. Savukārt «Amur» uz Rīgu devusies no Minskas, kur ar 2:0 pārspēja vietējo «Dinamo», bet vēl pirms tam 3:1 apspēlēja Kazahstānas komandu Astanas «Baris».

Astoņu dienu ilgās pauzes laikā «Dinamo» līderis Miks Indrašis Astanā piedalījās KHL zvaigžņu spēlē, būdams vienīgais Latvijas pārstāvis. Pirms nedēļas Rīgas vienību atstāja krievu uzbrucējs Nikolajs Žerdevs.

«Dinamo» ar «Amur» pirmo reizi šosezon tikās 21. decembrī, kad Habarovskā uzvaru ar 3:1 guva laukuma saimnieki.

Līdz KHL sezonas noslēgumam «Dinamo» atlicis aizvadīt astoņas spēles, tajā skaitā šo. Nākamo maču Rīgas «Dinamo» aizvadīs zem klajas debess. Sestdien pie 84. vidusskolas jātiekas ar Minskas «Dinamo».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 48 spēlēs iegūtiem 43 punktiem ieņem pēdējo, 13. pozīciju, savukārt «Amur» aizvadījusi par vienu spēli vairāk un ar 75 punktiem ir devītā spēcīgākā vienība austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu