Vai Rīgas «Dinamo» Maskavā pārtrauks zaudējumu sēriju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien viesos aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Maskavā spēkiem mērosies ar vietējo «Spartak» vienību. Mačs sāksies plkst. 18.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Uz Maskavu ar līgumreisu Ģirta Ankipāna vadītā «Dinamo» komanda devās otrdien. Ar šo spēli Latvijas vienība ievadīs sezonas desmito izbraukumu.

«Dinamo» hokejisti piedzīvojuši sešus zaudējumus pēc kārtas un joprojām atrodas līgas pēdējā pozīcijā. Tikmēr «Spartak» vienība iepriekšējā mačā ar 3:4 savā laukumā papildlaikā piekāpās Čerepovecas «Serverstaļ» komandai.

Kopā ar «Dinamo» viesturnejā nav kanādiešu uzbrucējs Denijs Kristo. Noprotams, ka treneru korpuss nav apmierināts ar viņa sniegumu. Tāpat mājās palicis aizsargs Pauls Svars un savainojumus tupina dziedēt aizsargs Krišjānis Rēdlihs un uzbrucējs Koltons Gilīss.

Līdz šim «Dinamo» ar «Spartak» KHL ietvaros spēkiem mērojušās 23 reizes, kurās tikai deviņos mačos pārāka bijusi Rīgas komanda. Divi panākumi gūti pēcspēles metienu sērijā.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs sezonas desmitajā izbraukumā

Vārtsargi: Jānis Kalniņš, Mants Armalis un Antons Naumovs.

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Ansi Salmela, Karls Stolerijs un Kristaps Zīle.

Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Māris Bičevskis, Rihards Bukarts, Lauris Dārziņš, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs.

Rīgas «Dinamo» spēles (Latvijas laiks)

  • 24. janvāris, plkst. 18:30, Maskava (Krievija), «Spartak» - Rīgas «Dinamo» («Viasat Sport Baltic»).
  • 26. janvāris, plkst. 18:30, Helsninki (Somija), «Jokerit» - Rīgas «Dinamo» («Viasat Sport Baltic»).

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 51 mačā iekrātiem 44 punktiem aizvien ieņem pēdējo, 13. vietu, kamēr «Spartak» 53 spēlēs nopelnījusi 79 punktus, kas ļauj atrasties astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu