Makdeivids gūst 4 vārtus pret NHL līdervienību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Talantīgais kanādietis Konors Makdeivids pirmdien guva četrus vārtus, palīdzot Edmontonas «Oilers» komandai savā laukumā uzveikt Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienību Tampabejas «Lightning».

«Oilers» guva panākumu mājās ar rezultātu 6:2 (2:1, 2:0, 2:1), izcīnot piekto uzvaru pēdējos septiņos mačos.

21 gadu vecais Makdeivids pirmo reizi karjerā guva 4 vārtus vienā NHL mačā. Šajā spēlē viņa kontā arī 1 rezultatīva piespēle.

«Katru reizi, kad tavās mājās ierodas Nr. 1 komanda, ir jābūt gataviem cīņai,» pēc mača sacīja Makdeivids.

«Viņš ir labākais vai viens no labākajiem pasaulē kopā ar [Sidniju] Krosbiju,» Makdeividu slavēja «Lightning» amerikāņu uzbrucējs Tailers Džonsons.

Makdeivids kļuva par trešo hokejistu šosezon, kuri guvuši četrus vārtus vienā mačā. Iepriekš to paveica arī Vašingtonas «Capital» krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins un Bostonas «Bruins» kanādiešu uzbrucējs Patrīs Beržerons.

Vēl aizvadītajā mačā «Oilers» rindās rezultatīvs bija Vācijas hokeja talants Leons Draizaitls, kurš izcēlās ar 1 gūtiem vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm.

Makdeivids šosezon 51 spēlē izcēlies ar 21 precīzu metienu un 40 rezultatīvām piespēlēm. Ar 61 punktu viņš patlaban dala 3. vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar čehu Jakūbu Vorāčeku (Filadelfijas «Flyers») un kanādieti Neitanu Makkinonu (Kolorādo «Avalanche»).

«Lightning» krievu uzbrucēja Ņikitas Kučerova kontā ir 66 punkti (27+39), bet Pitsburgas «Penguins» amerikāņu uzbrucēja Fila Kesela rēķinā ir 63 punkti (23+40).

«Oilers» komanda 51 spēlē sakrājusi 50 punktus, ieņemot 13. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Savukārt «Lightning» ar 75 punktiem 53 spēlēs ir Austrumu konferences un visas līgas līdere.

Iepriekšējā sezonā Makdeivids izcēlās ar 30 vārtu guvumiem un 70 rezultatīvām piespēlēm, kļūstot par regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju, par ko viņš saņēma Ārta Rosa balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu