Balceram divi gūti vārti un pirmās zvaigznes tituls AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: theathletic.com

Rezultatīvu sezonu aizvadošais Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers trešdien guva divus vārtus, tostarp uzvaru nesošos, un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā, palīdzot Sanhosē «Barracuda» komandai izcīnīt panākumu.

«Barracuda» mājās ar 4:2 (1:1, 1:1, 2:0) uzvarēja Tūsonas «Roadrunners» komandu, bet Balceram šis bija pirmais mačs pēc izsaukšanas uz Nacionālo hokeja līgu (NHL).

Latvijas hokejists spēles 38.minūtē panāca neizšķirtu 2:2, bet 49.minūtē skaitliskajā vairākumā iemeta arī Sanhosē kluba trešos vārtus, kas izrādījās uzvaru nesošie.

Balcers šajā mačā divas reizes meta pa vārtiem, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

Svētdien uzbrucējs pirmo reizi karjerā tika izsaukts uz NHL klubu Sanhosē «Sharks», tomēr nedevās laukumā todien notikušajā mačā ar Anaheimas «Ducks» vienību, bet nedaudz vairāk nekā diennakti vēlāk viņš tika nosūtīts atpakaļ uz fārmklubu.

Balcers janvāra un februāra mijā divos AHL mačos pēc kārtas jau iemeta pa diviem vārtiem un piedalījās līgas Visu zvaigžņu spēlē.

Šosezon 20 gadus vecais Balcers, kuram šī ir debijas sezona AHL čempionātā, 45 spēlēs guvis 14 vārtus un atdevis 19 rezultatīvas piespēles, būdams rezultatīvākais Sanhosē «Barracuda» kluba rindās. Tāpat viņš ir 11.rezultatīvākais līgas jaunpienācējs.

Pagājušajā nedēļā izsaukumu no AHL kluba Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Pitsburgas «Penguins» saņēma uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš gan pagaidām NHL vēl nav debitējis, trīs mačos paliekot rezervē.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 64 punktiem 47 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, kur vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» ar 53 punktiem 50 mačos ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» ar 39 punktiem 48 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā «Barracuda» ar 49 punktiem 46 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu