Rīgas «Dinamo» ar uzvaru pār Magņitogorskas «Metallurg» sāk turnīru Davosā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» ceturtdien pārbaudes turnīra Davosā pirmajā spēlē ar rezultātu 3:0 (0:0, 3:0, 0:0) pārspēja Magņitogorskas «Metallurg».

Rīdziniekiem ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Miks Indrašis, kamēr viens precīzs metiens padevās kanādietim Brendonam Makmilanam.

Mača rezultātu otrā perioda ceturtajā minūtē atklāja Indrašis, atzīmējoties ar precīzu raidījumu no vārtu priekšas. Desmit minūtes vēlāk pēc Gunāra Skvorcova piespēles no aizvārtes Indrašis panāca jau 2:0 «Dinamo» labā, bet perioda pēdējā minūtē viņš pretuzbrukumā asistēja Makmilana vārtu guvumā.

Iepriekšējās sezonas KHL vicečempione «Metallurg» aizvada salīdzinoši neveiksmīgu sezonu, Austrumu konferencē ieņemot sesto vietu, kas vēl negarantē vietu izslēgšanas turnīrā.

Rīgas «Dinamo» piektdien tiksies ar Čehijas augstākās līgas komandu Tršinecas «Ocelārži», bet sestdien spēkosies ar turnīra saimnieci «Davos».

KHL čempionātā iestājies teju mēnesi ilgs pārtraukums, kas saistīts ar Phjončhanas olimpiskajām spēlēm.

Pēc pārbaudes turnīra Davosā Rīgas «Dinamo» komandai šajā sezonā būs atlikušas vairs tikai divas spēles - 27.februārī viesos pret Minskas «Dinamo» un 1.martā pret Helsinku «Jokerit».

Rīgas «Dinamo» jau labu laiku ir zaudējusi izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā, turklāt komanda pašlaik ir pēdējā vietā visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu