Kivleniekam zaudējums AHL čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē, pārtrūkstot viņa divu uzvaru sērijai.

Kivlenieks atvairīja 29 no 33 pretinieku metieniem, bet viņa pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» komanda viesos ar 3:4 (0:2, 2:1, 1:1) atzina Čikāgas «Wolves» hokejistu pārākumu.

Trīs no četrām ripām Kivlenieks ielaida skaitliskajā mazākumā, «Wolves» komandai spēles vidū esot vadībā ar 3:1, pēc tam pārsvaru nosargājot.

Iepriekšējos divos mačos latvietis izcīnīja uzvaras, vispirms svētdien atvairot 21 no 22 metieniem mačā pret Manitobas «Moose» (3:2), bet otrdien tiekot galā ar 29 no 30 metieniem panākumā pret Rokfordas «IceHogs» (3:1).

Patlaban 21 gadu vecais Kivlenieks šosezon 28 spēlēs izcīnījis deviņas uzvaras, vidēji ielaižot 3,03 ripas un atvairot 89,5% metienu.

Pagājušajā nedēļā izsaukumu no AHL kluba Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Pitsburgas «Penguins» saņēma uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš gan pagaidām NHL vēl nav debitējis, četros mačos paliekot rezervē.

AHL kopvērtējumā «Penguins» ar 64 punktiem 47 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, kur vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» ar 53 punktiem 50 mačos ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā Klīvlendas «Monsters» ar 39 punktiem 49 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» ar 49 punktiem 46 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu