Balcers atkārtoti izsaukts uz NHL komandu «Sharks»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Rezultatīvais latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien atkārtoti tika izsaukts uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) un centīsies sagaidīt savu debiju Sanhosē «Sharks» vienībā, vēsta klubs.

Svētdien uzbrucējs pirmo reizi karjerā tika izsaukts uz «Sharks», tomēr nedevās laukumā todien notikušajā mačā ar Anaheimas «Ducks» vienību, bet nedaudz vairāk nekā diennakti vēlāk viņš tika nosūtīts atpakaļ uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Tiesa, traumas guvuši uzbrucējs Tomāšs Hertls un Džoles Vords, līdz ar to Balcers atkārtoti izsaukts uz NHL komandu. «Sharks» nākamo maču aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems Dalasas «Stars».

Šosezon 20 gadus vecais Balcers, kuram šī ir debijas sezona AHL čempionātā, 45 spēlēs guvis 14 vārtus un atdevis 19 rezultatīvas piespēles, būdams rezultatīvākais Sanhosē «Barracuda» kluba rindās. Tāpat viņš ir 11.rezultatīvākais līgas jaunpienācējs.

Balceru 2015.gada draftā «Sharks» izvēlējās ar kopējo 142.numuru. Iepriekšējo sezonu viņš pavadīja Rietumu hokeja līgas (WHL) komandā Kamlūpsas «Blazers», kuras rindās regulārā čempionāta 66 spēlēs guva 40 vārtus un veica 37 rezultatīvas piespēles.

Latvietis tika atzīts par WHL Rietumu konferences labāko debitantu.

Savukārt jūlijā latviešu uzbrucējs parakstīja trīs gadu debitanta līgumu.

Balcers pirms tam savas hokejista prasmes slīpēja Norvēģijā, bet 2015. un 2016.gadā viņš Stavangeras «Oilers» rindās tika kronēts par šīs valsts čempionu.

Balcers pārstāvējis Latvijas U-18 un U-20 izlases, bet pieaugušo valstsvienībā viņš vēl nav debitējis.

«Sharks» ar 70 punktiem 58 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Uz Pitsburgas «Penguins» izsaukts latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, bet viņš vēl nav debitējis NHL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu