Rīgas «Dinamo» Davosā zaudē Čehijas vienībai «Ocelārži»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» piektdien pārbaudes turnīra Šveices pilsētā Davosā otrajā spēlē ar rezultātu 1:2 (0:0; 1:0; 0:1; 0:0; 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Čehijas augstākās līgas komandai Tršinecas «Ocelārži».

Rezultātu otrajā trešdaļā atklāja rīdzinieki, Denijam Kristo realizējot izgājienu, tomēr trešajā trešdaļā izlīdzinājumu panāca Davids Cjencjala. Pamatlaiks un pēc tam arī papildlaiks noslēdzās neizšķirti, bet «bullīšu» sērijā vienīgos vārtus guva Ondržejs Kovaržčīks.

Zīmīgi, ka divi «Ocelārži» spēlētāji pašlaik piedalās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, Martinam Ružičkam pārstāvot Čehijas izlasi, bet Tomāšam Marcinko spēlējot Slovākijas rindās.

«Principā, spēle jau bija laba. Laukumā darbojāmies agresīvi un labā līmenī. Čehi ļoti agresīvi gāja mums virsū un tas bija ļoti labi. Šādas pārbaudes spēles tam ir ļoti labs treniņš. Tā kā viņi spēlēja agresīvi un izdarīja spiedienu, arī šādas spēles ir jāmāk uzvarēt. Tas, ko es teicu iepriekš – ir jāuzvar jebkura spēle. Vai tā ir regulārā čempionāta, pārbaudes, vai savstarpējā treniņa spēle – ir jāprot uzvarēt,» kluba mājas lapā citēts Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Šī turnīra ievadā Latvijas komanda ceturtdien ar 3:0 pārspēja Magņitogorskas «Metallurg».

Savukārt sacensību noslēgumā rīdzinieki piektdien tiksies ar turnīra saimnieci «Davos».

KHL čempionātā iestājies teju mēnesi ilgs pārtraukums, kas saistīts ar Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Rīgas «Dinamo» komandu tur pārstāv Kanādas izlases spēlētājs Karls Stolerijs.

Pēc pārbaudes turnīra Davosā Rīgas «Dinamo» komandai šajā sezonā būs atlikušas vairs tikai divas spēles - 27.februārī viesos pret Minskas «Dinamo» un 1.martā pret Helsinku «Jokerit».

Rīgas «Dinamo» jau labu laiku ir zaudējusi izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā, turklāt komanda pašlaik ir pēdējā vietā visā līgā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu