«Predators» labo kluba rekordu un nostiprinās NHL Rietumu konferences līderpozīcijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nešvilas «Predators» komanda otrdien savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) pārspēja Dalasas «Stars» vienību Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros un izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords.

«Predators» iepriekšējais labākais sasniegums tika uzrādīts 2005.gada oktobrī, kad komandai bija astoņu panākumu sērija.

Uzvaru mājinieki nodrošināja trešajā trešdaļā, kad pa vieniem vārtiem guva Raiens Hartmans un Niks Bonino.

Lielisku sniegumu Nešvilas komandas vārtos demonstrēja somu vārtsargs Peka Rinne, kurš atvairīja visus 26 metienus un tika pie septītās «sausās» uzvaras šajā sezonā un jau 50. NHL karjerā.

«Šobrīd spēlēt ir tik patīkami, mums ir gara uzvaru sērija,» gandarīts pēc kārtējā panākuma bija Rinne. «Jūtamies labi, un arī komandu nemoka nopietnas veselības problēmas.»

Citā otrdienas mačā ar pieciem rezultativitātes punktiem izcēlās Breds Maršāns, kura pārstāvētā Bostonas «Bruins» savā laukumā ar 6:5 (3:2, 2:2, 0:1, 1:0) pagarinājumā apspēlēja Detroitas «Red Wings».

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja tieši Maršāns, kurš vārtus guva pagarinājuma 34.sekundē, noformējot sev «hat-trick». Viņam šajā mačā arī divas rezultatīvas piespēles.

«Bruins» komandai šis bija ceturtais panākums pēc kārtas.

Pie trešā panākuma pēc kārtas tikusi līgas līdervienība Tampabejas «Lightning», kas savu skatītāju priekšā ar 5:4 (2:1, 2:1, 0:2, 1:0) pagarinājumā apspēlēja Floridas «Panthers».

«Panthers» hokejisti šajā mačā vairākas reizes nonāca iedzinējos ar divu vārtu starpību, tomēr noslēdzošajā periodā atspēlējās un panāca pagarinājumu. Tiesa, tajā uzvaru mājiniekiem nodrošināja Breidens Points.

Citviet jau 26.mačā pēc kārtas ar rezultativitāti izcēlies Teilors Hols, kura pārstāvētā Ņūdžersijas «Devils» savā laukumā ar 6:4 (4:0, 2:2, 0:2) apspēlēja Monreālas «Candiens».

Hols šajā cīņā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet pēdējās 26 spēlēs, kurās viņš piedalījies, uzbrucējs atzīmējies ar 18 vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Pa vidu šiem mačiem viņš izlaida trīs dueļus īkšķa traumas dēļ.

Trešo uzvaru pēc kārtas guvusi viena no Rietumu konferences vadošajām vienībām Vinipegas «Jets», kas izbraukumā ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) pārspēja Ņujorkas «Rangers». Uzvarētājiem visus trīs vārtus iemeta somu talants Patriks Laine.

Kopvērtējumā Austrumu konferences un visas līgas vadībā ir «Lightning», kas izcīnījusi 96 punktus 67 mačos. Tai ar 90 punktiem seko «Bruins», bet trešā ar 85 punktiem ir Toronto «Maple Leafs».

Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» ar 53 punktiem 66 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu konferencē, par trim punktiem atpaliekot no Otavas «Senators», bet visā līgā apsteidzot tikai «Coyotes», kam ir par diviem punktiem mazāk.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar 95 punktiem 66 mačos ir «Predators», aiz tās ar 89 punktiem atrodas «Jets» un NHL debitante Vegasas «Golden Knights», kas otrdien 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) piekāpās Kolumbusas «Blue Jackets».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu