Daugaviņš cer turpināt karjeru «Torpedo» komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pagaidām nav saņēmis jauna līguma piedāvājumu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Ņižņijnovgorodas «Torpedo», bet viņš cer, ka tas notiks.

«Torpedo» komanda, ko trenē Pēteris Skudra, trešdien izstājās no KHL Gagarina kausa izcīņas, tā arī nespējot nevienā mačā uzvarēt Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību, kur par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs.

Daugaviņš «Torpedo» rindās spēlē kopš 2015./16. gada sezonas. Savā KHL karjerā viņš 276 mačos izcēlies ar 68 vārtiem un 95 rezultatīvām piespēlēm.

«Līgums ar «Torpedo» komandu noslēdzas 30.aprīlī. Gaidīšu piedāvājumu no kluba. Es mīlu spēlēt Ņižņijā, šeit ir lieliski līdzjutēji, hokeja pilsēta,» Daugaviņa izteikumus pēc pēdējās spēles citē aģentūra «RIA Novosti».

«Domāju, katrs hokejists sapņo par iespēju visu karjeru aizvadīt vienā klubā. Ja būs piedāvājums un mani viss apmierinās, ar prieku turpināšu spēlēt šeit arī turpmāk.»

Tāpat Daugaviņš atgādināja, ka gandrīz nemaz nav spēlējis Rīgas «Dinamo» komandu, paužot, ka pagaidām uz Latvijas spēcīgāko vienību netaisās.

«Cita lieta ir Latvijas izlase. Uz to vienmēr braucu ar prieku. Tagad nepieciešams atrisināt medicīniskos jautājumus, veikt pāris izmeklējumus, nedaudz apārstēties, un būšu gatavs spēlēt pasaules čempionātā Dānijā,» piebilda uzbrucējs.

Par spīti tam, ka «Torpedo» netika pie uzvarām, sērija bija ļoti sīva, jo visos mačos «Lokomotiv» uzvarēja ar vienas ripas pārsvaru, pirmajos divos mačos esot pārāka ar 2:1, bet trešajā un ceturtajā cīņā gūstot panākumus papildlaikā ar 3:2.

Latvijas hokejists šajā sērijā četrās spēlēs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, savukārt KHL regulārajā čempionātā viņš 56 spēlēs guva 11 vārtus un atdeva 16 rezultatīvas piespēles.

Skudra ar «Torpedo» komandu noslēdza piekto sezonu. Šajā laikā tā allaž spēlējusi Gagarina kausā, tomēr tikai reizi spējusi pārvarēt pirmo kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu