Skudra pieļauj, ka šī viņam bija pēdējā sezona «Torpedo» galvenā trenera amatā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu speciālists Pēteris Skudra, iespējams, savu pēdējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņijnovgorodas «Torpedo» galvenā trenera amatā jau ir aizvadījis, atzina Skudra.

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā «Torpedo», ko pēdējās piecas sezonas vadījis Skudra, Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 0-4 piekāpās Jaroslavļas «Lokomotiv».

Pēc sērijas noslēdzošā mača Skudra preses konferencē bija ļoti emocionāls, vienā brīdī arī izplūstot asarās.

«Tas nebija tāpēc, ka mums neizdevās uzvarēt. Tajā brīdī valdīja citas emocijas,» sarunā ar «Championat.com» skaidroja Skudra. «Es vienkārši tobrīd atcerējos visus Ņižņijnovgorodā pavadītos gadus. Tas manī izraisīja asaras.»

«Ar «Lokomotiv» cīnījāmies kā līdzīgs ar līdzīgu, zaudējām ar minimālu rezultātu katrā spēlē. Šobrīd gribu sagremot, kas notika šajā un pēdējos piecos gados, kamēr esmu bijis «Torpedo» galvenais treneris. Iespējams, manas emocijas pēc sērijas ceturtās spēles bija tādas, ka galvā bija doma: varbūt tā bija mana pēdējā spēle pie šīs komandas stūres. Tomēr šobrīd nav nekā konkrēta. Viss vēl ir jāapsver,» sacīja Skudra.

Skudra par «Torpedo» galveno treneri tika iecelts 2013.gadā, bet pa šo laiku vairākkārt uzvirmojušas runas, ka latvietis izraisījis vairāku spēcīgāku KHL komandu interesi.

Pirms kļūšanas par Ņižņijnovgorodas komandas galveno treneri Skudra bija Dmitrija Kvartaļnova palīgs Novosibirskas «Sibirj» un Čerepovecas «Severstaļ» vienībā.

Karjeras laikā vārtsargs Skudra pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubus Bostonas «Bruins», Bufalo «Sabres», Pitsburgas «Penguins» un Vankūveras «Canucks». Veiksmīgākā sezona NHL Skudram, kurš pasaules spēcīgākajā līgā tika, nebūdams draftēts, bija 1998./1999.gada sezona, kad viņš «Penguins» rindās aizvadīja 37 spēles.

Karjeras pēdējos gados Skudra pārstāvēja Krievijas klubus Maskavas CSKA, Kazaņas «Ak Bars», Novokuzņeckas «Metallurg» un Voskresenkas «Himik».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu