19 gadus vecais Laine nevēlas piekāpties Ovečkinam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/LETA/TVNET kolāža

19 gadus vecais Somijas hokejists Patriks Laine par prioritāti uzskata komandas uzvaras, tomēr viņš nevēlas palikt aiz krieva Aleksandra Ovečkina šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) labāko vārtu guvēju statistikas ailītē.

19. aprīlī Laine svinēs 20. dzimšanas dienu. Savas karjeras otrajā NHL sezonā soms jau ir kļuvis par Vinipegas «Jets» uzbrukuma līderi. Laine guvis 39 vārtus 67 mačos. Tikpat spēlēs Ovečkins no Vašingtonas «Capitals» izcēlies ar 40 precīziem metieniem, kas šosezon ir labākais rādītājs.

«Joprojām atpalieku no viņa, bet negribu atpalikt. Taču tas ir lieliski [būt otrajam labākajam vārtu guvējam]. Tomēr par to daudz nedomāju, jo galvenais ir komandas punkti. Mums šosezon klājas labi,» NHL mājaslapā citēts Laine.

«Jets» komanda ar 91 punktu 67 spēlēs patlaban ieņem 3. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, savukārt Ovečkina pārstāvētā «Capitals» vienība ar 81 punktu 67 mačos ir 5. pozīcijā Austrumos.

Šosezon labāko vārtu guvēju sarakstā trešo vietu šobrīd ieņem krievu uzbrucējs Jevgeņijs Malkins no Pitsburgas «Penguins». Tiesa, viņš nospēlējis par trim mačiem mazāk nekā Ovečkins un Laine.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu